Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги да не ја има некој случајно Микроелектронски кола од Седра и Смит во електронска форма на македонски јазик?
Не знам ни дали има такво нешто воопшто. Ако ја сакаш на англиски со се решени задачи да ја закачам некаде.
Jas sum na KHIE, koi predmeti mozam da gi zapisam vo 3 semestar. Imam polozeno fizika 1 matematika 1 i angliski, a matematika 2 od vtor go nemam ?
Jas sum na KHIE, koi predmeti mozam da gi zapisam vo 3 semestar. Imam polozeno fizika 1 matematika 1 i angliski, a matematika 2 od vtor go nemam ?
Па нели нема веќе услови, ги укинаа... освен ако за новите студии не ги воведоа условите пак. Според старите студиски програми се што треба да се исполни е вкупно предметите да ти изнесуваат под 35 кредити.
основи на електротехника 1
ке ми ја каже ли некој ШЕМАТА и шо треба да се уче од теорија..
--- надополнето: 24 јули 2013 во 18:33 ---
и дали стварно у август е најлесен испито ОЕ1 и најлесно пуштат?
порано даваа 11 кратки прашања и 3 мерни единици.мерните едници( на пример ти дава кулон) мора да ги разложиш на основните 7 од СИ ситемот, и од овие три несмееше ни едно да се греши.со грешна мерна единица и со80-90 бодови од писмен се обораше на усно