Фала ти многумислам не, онака те прашав
иначе за професорка јас би ти ја препорачал Лидија бројот во ПП

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти многумислам не, онака те прашав
иначе за професорка јас би ти ја препорачал Лидија бројот во ПП
Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Си требала да го прашаш... Којзнае каква политика води при таква ситуација. Ама ако сакал да те падне, ќе ти ја земел тетратката, што не се случи, нели?Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Не не ми го зема, само ни се потпиша на мене и на колешката што препишуваше.. ама стварно не го сфаќам, го прашувам зошто ми се потпишува кога не препишував, а тој ми вика ама колешката препишува од тебеСи требала да го прашаш... Којзнае каква политика води при таква ситуација. Ама ако сакал да те падне, ќе ти ја земел тетратката, што не се случи, нели?
Не не ми го зема, само ни се потпиша на мене и на колешката што препишуваше.. ама стварно не го сфаќам, го прашувам зошто ми се потпишува кога не препишував, а тој ми вика ама колешката препишува од тебе![]()
Кој предмет да го изберам: компјутерски архитектури или електроенергетски системи?
Сеа ми вика услов да го запишам е да ми е слушан Логички кола. Че можи да го пријавам и вака?
КСИАА кој смер си?