Фала ти многумислам не, онака те прашав
иначе за професорка јас би ти ја препорачал Лидија бројот во ПП
Фала ти многумислам не, онака те прашав
иначе за професорка јас би ти ја препорачал Лидија бројот во ПП
Значи колку е ретардиран, тоа е чудо!Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Си требала да го прашаш... Којзнае каква политика води при таква ситуација. Ама ако сакал да те падне, ќе ти ја земел тетратката, што не се случи, нели?Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Оvoj go prasuvame rezultati koga? Toj vika cek u BG ke idam rakomet da gledam Svasta. Inace ne se sekiraj, samo se sili i glumi avtoritet.Благоја, асистентот по ОЕ1, на сред испит ми се потпиша со образложение дека колешката до мене препишувала од мене.. Дали тоа значи дека ќе ме падне?
Не не ми го зема, само ни се потпиша на мене и на колешката што препишуваше.. ама стварно не го сфаќам, го прашувам зошто ми се потпишува кога не препишував, а тој ми вика ама колешката препишува од тебеСи требала да го прашаш... Којзнае каква политика води при таква ситуација. Ама ако сакал да те падне, ќе ти ја земел тетратката, што не се случи, нели?
Искрен совет:Не не ми го зема, само ни се потпиша на мене и на колешката што препишуваше.. ама стварно не го сфаќам, го прашувам зошто ми се потпишува кога не препишував, а тој ми вика ама колешката препишува од тебе
АрхитектуриКој предмет да го изберам: компјутерски архитектури или електроенергетски системи?
А кој смер си?Сеа ми вика услов да го запишам е да ми е слушан Логички кола. Че можи да го пријавам и вака?
КСИАА кој смер си?
Уфф епа бирај го ЕЕСКСИА