Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Девојче се гледа дека се немаш дружено со електраши :D

Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
--- надополнето: 22 декември 2011 во 00:22 ---

na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...

Да не ме сфатиш погрешно, во ред е тоа што прашуваш, и немам ништо против тебе или твоето прашање, меѓутоа ја утна таргет групата малце.

Пријатели и пријателки ак мојт една молба до вас, неможам да најдам материјали за "Отворени социјални мрежи" и "Електронска трговија" ми требет итно па ми рекоја дек вие го учите ова поинтензивно. Ќе бидам многу благодарна.:)

да ве прашам дали знае некој , физика 1 кај верка на првиот колоквиум имав 23 бода ..
ме интересира дали ако вториот колоквиум го направам 70 или 80 бода ке ми даде да го праам првиот пак ? или да се спремам за испит ? кој знае ве молам да ми каже .:)

да ве прашам дали знае некој , физика 1 кај верка на првиот колоквиум имав 23 бода ..
ме интересира дали ако вториот колоквиум го направам 70 или 80 бода ке ми даде да го праам првиот пак ? или да се спремам за испит ? кој знае ве молам да ми каже .:)
Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.

Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.

аха , а во минатите години давала она така или не ??

аха , а во минатите години давала она така или не ??
лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.

лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.

ахам , фала многу колега за информацијава :))

Колку поени може да се добијат максимум од лаб вежби електроника 1? И знае ли некој како се движи скалата за оценки? :)
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 21:25 ---
Колку поени може да се добијат максимум од лаб вежби електроника 1? И знае ли некој како се движи скалата за оценки? :)

Некој што има слушано Податочно Рударење да каже импресии ? Има семинарска ? Има усно?? :)

Уф, не знам каде да пишам , ми треба помош со семинарска работа треба да направам парсер во javacc, ако има некој што може да ми помогне нека ми пише лп.

да ве прашам да не знаете дали математика 1 кај зајкова усното ке се полага заедно со задачите на 18-ти или посебно друг ден ке биде ? :)

Ако положиш задачи, идеш на усно.

Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 13:41 ---
Ако положиш задачи, идеш на усно.

Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom