Факултет за Електротехника и информациски технологии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Девојче се гледа дека се немаш дружено со електраши :D

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
--- надополнето: 22 декември 2011 во 00:22 ---

na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...
Да не ме сфатиш погрешно, во ред е тоа што прашуваш, и немам ништо против тебе или твоето прашање, меѓутоа ја утна таргет групата малце.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Пријатели и пријателки ак мојт една молба до вас, неможам да најдам материјали за "Отворени социјални мрежи" и "Електронска трговија" ми требет итно па ми рекоја дек вие го учите ова поинтензивно. Ќе бидам многу благодарна.:)

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
да ве прашам дали знае некој , физика 1 кај верка на првиот колоквиум имав 23 бода ..
ме интересира дали ако вториот колоквиум го направам 70 или 80 бода ке ми даде да го праам првиот пак ? или да се спремам за испит ? кој знае ве молам да ми каже .:)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
да ве прашам дали знае некој , физика 1 кај верка на првиот колоквиум имав 23 бода ..
ме интересира дали ако вториот колоквиум го направам 70 или 80 бода ке ми даде да го праам првиот пак ? или да се спремам за испит ? кој знае ве молам да ми каже .:)
Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.

аха , а во минатите години давала она така или не ??

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
аха , а во минатите години давала она така или не ??
лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.
ахам , фала многу колега за информацијава :))

B

BBlisto

Гостин
Колку поени може да се добијат максимум од лаб вежби електроника 1? И знае ли некој како се движи скалата за оценки? :)
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 21:25 ---
Колку поени може да се добијат максимум од лаб вежби електроника 1? И знае ли некој како се движи скалата за оценки? :)

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Дали некој знае што дава бабата за втор колоквиум усно математика 1?

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
Некој што има слушано Податочно Рударење да каже импресии ? Има семинарска ? Има усно?? :)

F

FallenHypaspist

Гостин
Уф, не знам каде да пишам , ми треба помош со семинарска работа треба да направам парсер во javacc, ако има некој што може да ми помогне нека ми пише лп.

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
да ве прашам да не знаете дали математика 1 кај зајкова усното ке се полага заедно со задачите на 18-ти или посебно друг ден ке биде ? :)

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Ако положиш задачи, идеш на усно.
Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 13:41 ---
Ако положиш задачи, идеш на усно.
Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?

Kajgana Shop

На врв Bottom