Да не ме сфатиш погрешно, во ред е тоа што прашуваш, и немам ништо против тебе или твоето прашање, меѓутоа ја утна таргет групата малце.Avie neso ne koristite proizvodi za nega na vaseto telo taka????....ne e za vreganje ama ne veruvam deka nekoj i od vas ne gi koristi....kako i da e..fala na pomosta
--- надополнето: 22 декември 2011 во 00:22 ---
na Ekonomski pola studenti ne znaat sto e Tablet, ti vikas za neso drugo...
Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.да ве прашам дали знае некој , физика 1 кај верка на првиот колоквиум имав 23 бода ..
ме интересира дали ако вториот колоквиум го направам 70 или 80 бода ке ми даде да го праам првиот пак ? или да се спремам за испит ? кој знае ве молам да ми каже .
Абе кај вас како шо слушнав слаби биле резултатите, изглеа за цела прва че има поправен. Ама сепак ако ви нема речено ништо кажано за поправен, тогаш тешка работа.
лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.аха , а во минатите години давала она така или не ??
ахам , фала многу колега за информацијава )лани кај нас Верка не даде колку шо памтам, пошо јас го одев на испит, ама кога го полагав испитот тие од кај Маргарита и Христина имаа право на такво нешто.
Ако положиш задачи, идеш на усно.да ве прашам да не знаете дали математика 1 кај зајкова усното ке се полага заедно со задачите на 18-ти или посебно друг ден ке биде ?
Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?Ако положиш задачи, идеш на усно.
Добро да знам дека е така само прашувам дали се во еден ден задачите и усното или оделно се ?Ако положиш задачи, идеш на усно.