Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Какви резултати? Зар Бабаче ги прегледала веќе? :S
Иначе, колку што начув, Сaнева е во ист кабинет со бабето, ако знаеш каде е бабето, таму е и она :p

Хаха епа проблем е што не знам ни кај е бабето ни сането. :pos: Ќе се подложам на Лапласова трансформација и ќе дознаам кај се. :ROFLMAO: :icon_lol:

Има некој пример задачи од претходните години по предметот Веб базирани системи?
Ве молам споделете било какво искуство со предметот

Хаха епа проблем е што не знам ни кај е бабето ни сането. :pos: Ќе се подложам на Лапласова трансформација и ќе дознаам кај се. :ROFLMAO: :icon_lol:

Прашај ме мене, сите кабинети ги знам :P Бабето е горе на трети, последниот кабинет тој од кај скалите таму. А Бабаче е исто горе на трети ама на крај од ходникот т.е. претпоследниот.

Бабето горе со лилјаците ја стаиле :icon_lol:

Боро е у пензија :D

А јас што слушав Дискретна математика кај Боро и сега треба да полагам и положам во јануари, кој ќе го прегледува испитот? :) Како ќе полагам теорија пошто замина Боро во пензија? Или ќе се најде соодветна замена? :) Или ич не треба да се секирам за ова, ФЕИТ/ФИНКИ има решение за се'? :D Премногу прашања, а премалку одговори... :pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:48 AM ---
Електраши мафијаши, многу “лудаци“ има дефинитивно на нашиот факс. :D Зашто учите толку како брливи и кревате просек човек да не може испит да положи? :pos: Абе до кога со no-life како правец. :) Да завршиш електро треба да си ноу лајфер, тоа заклучив после сите изгубени години, а уште ќе губам ако не извршам радикални промени и не учам и решавам задачи по 2-3 саати за добро утро, добар ден и добро вечер. :cenzura: :tapp:

А јас што слушав Дискретна математика кај Боро и сега треба да полагам и положам во јануари, кој ќе го прегледува испитот? :) Како ќе полагам теорија пошто замина Боро во пензија? Или ќе се најде соодветна замена? :) Или ич не треба да се секирам за ова, ФЕИТ/ФИНКИ има решение за се'? :D Премногу прашања, а премалку одговори... :pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:48 AM ---
Електраши мафијаши, многу “лудаци“ има дефинитивно на нашиот факс. :D Зашто учите толку како брливи и кревате просек човек да не може испит да положи? :pos: Абе до кога со no-life како правец. :) Да завршиш електро треба да си ноу лајфер, тоа заклучив после сите изгубени години, а уште ќе губам ако не извршам радикални промени и не учам и решавам задачи по 2-3 саати за добро утро, добар ден и добро вечер. :cenzura: :tapp:
what the, I don't even... :icon_lol:

Одговорно тврдам дека за 6ка (за повисока оценка е индивидуално) се доволни 2-3 часа учење дневно, секој ден. Подобро да учиш 3 дена по 2 саати, отколку еден ден 6 часа. За се треба да се има навика.

Одговорно тврдам дека за 6ка (за повисока оценка е индивидуално) се доволни 2-3 часа учење дневно, секој ден. Подобро да учиш 3 дена по 2 саати, отколку еден ден 6 часа. За се треба да се има навика.

Да не вршиме генерализација мислам дека и од смер до смер си зависи. А јас одговорно ти тврдам за 6ка треба да се разбиеш од учење и цел материјал да знаеш. :) Не за џабе е кажано најтешко е 6ка да добиеш, после нијанси и ситни разлики во поени одлучуваат за повисока оценка. :) На пр. на испит од 100 поени, најтешко е да ги освоиш првите 50 или 51 поени колку и да се што ти гарантираат 6ка. После немаш гајле само билдаш повисока оценка. А ти 2-3 часа учење дневно мислиш за сите предмети или само за еден? :D Јас за еден би ставил толку. :LOL: За да бидеш сигурен дека знаеш и ќе положиш... мора едно стотина задачи да се изнарешиш (можда претерав ама сигурно неколку десетици задачи). Се' останато, на ризик е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom