Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Какви резултати? Зар Бабаче ги прегледала веќе? :S
Иначе, колку што начув, Сaнева е во ист кабинет со бабето, ако знаеш каде е бабето, таму е и она :p
Хаха епа проблем е што не знам ни кај е бабето ни сането. :pos: Ќе се подложам на Лапласова трансформација и ќе дознаам кај се. :ROFLMAO: :icon_lol:

Член од
26 април 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Има некој пример задачи од претходните години по предметот Веб базирани системи?
Ве молам споделете било какво искуство со предметот

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Хаха епа проблем е што не знам ни кај е бабето ни сането. :pos: Ќе се подложам на Лапласова трансформација и ќе дознаам кај се. :ROFLMAO: :icon_lol:
Прашај ме мене, сите кабинети ги знам :P Бабето е горе на трети, последниот кабинет тој од кај скалите таму. А Бабаче е исто горе на трети ама на крај од ходникот т.е. претпоследниот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Бабето горе со лилјаците ја стаиле :icon_lol:

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Боро е у пензија :D
А јас што слушав Дискретна математика кај Боро и сега треба да полагам и положам во јануари, кој ќе го прегледува испитот? :) Како ќе полагам теорија пошто замина Боро во пензија? Или ќе се најде соодветна замена? :) Или ич не треба да се секирам за ова, ФЕИТ/ФИНКИ има решение за се'? :D Премногу прашања, а премалку одговори... :pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:48 AM ---
Електраши мафијаши, многу “лудаци“ има дефинитивно на нашиот факс. :D Зашто учите толку како брливи и кревате просек човек да не може испит да положи? :pos: Абе до кога со no-life како правец. :) Да завршиш електро треба да си ноу лајфер, тоа заклучив после сите изгубени години, а уште ќе губам ако не извршам радикални промени и не учам и решавам задачи по 2-3 саати за добро утро, добар ден и добро вечер. :cenzura: :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А јас што слушав Дискретна математика кај Боро и сега треба да полагам и положам во јануари, кој ќе го прегледува испитот? :) Како ќе полагам теорија пошто замина Боро во пензија? Или ќе се најде соодветна замена? :) Или ич не треба да се секирам за ова, ФЕИТ/ФИНКИ има решение за се'? :D Премногу прашања, а премалку одговори... :pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:48 AM ---
Електраши мафијаши, многу “лудаци“ има дефинитивно на нашиот факс. :D Зашто учите толку како брливи и кревате просек човек да не може испит да положи? :pos: Абе до кога со no-life како правец. :) Да завршиш електро треба да си ноу лајфер, тоа заклучив после сите изгубени години, а уште ќе губам ако не извршам радикални промени и не учам и решавам задачи по 2-3 саати за добро утро, добар ден и добро вечер. :cenzura: :tapp:
what the, I don't even... :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Одговорно тврдам дека за 6ка (за повисока оценка е индивидуално) се доволни 2-3 часа учење дневно, секој ден. Подобро да учиш 3 дена по 2 саати, отколку еден ден 6 часа. За се треба да се има навика.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Одговорно тврдам дека за 6ка (за повисока оценка е индивидуално) се доволни 2-3 часа учење дневно, секој ден. Подобро да учиш 3 дена по 2 саати, отколку еден ден 6 часа. За се треба да се има навика.
Да не вршиме генерализација мислам дека и од смер до смер си зависи. А јас одговорно ти тврдам за 6ка треба да се разбиеш од учење и цел материјал да знаеш. :) Не за џабе е кажано најтешко е 6ка да добиеш, после нијанси и ситни разлики во поени одлучуваат за повисока оценка. :) На пр. на испит од 100 поени, најтешко е да ги освоиш првите 50 или 51 поени колку и да се што ти гарантираат 6ка. После немаш гајле само билдаш повисока оценка. А ти 2-3 часа учење дневно мислиш за сите предмети или само за еден? :D Јас за еден би ставил толку. :LOL: За да бидеш сигурен дека знаеш и ќе положиш... мора едно стотина задачи да се изнарешиш (можда претерав ама сигурно неколку десетици задачи). Се' останато, на ризик е.

Kajgana Shop

На врв Bottom