Факултет за Електротехника и информациски технологии

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Минатата година... за џабе ја пишувавме теоријата. Барем така ни рекоа, дека теориските прашања не се земаат во предвид. Не знам за годинава. Инаку ништо страшно не прашува професорот, ситници некои кои треба да ги знае човек и од општа култура. Барем така беше.
Кршете нога утре.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Учете деца не се играјте колоквиумска недела е! :pos:Дајте сега максимум, освојте барем 80% од парцијалниот испит, за да после можете да калкулирате со вториот колоквиум и во случај да освоите помалку поени пак да го положите предметот. Бар така гледам да ги поминам овие колоквиуми, ќе видиме резултати наскоро... :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Математика 1? Писмениот и усмениот дел се во различен ден и се независни меѓу себе (бар така беше минатата год)... и ако паднеш на писмениот можеш да одиш на усмениот да го полагаш па кога ќе имаш испит ќе нема да те замара со усното (доколку ти е положен преку колоквиуми).

Член од
26 април 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Малку е касно, али да прашам... :oops:
Може ли да се носат материјали на полагање (Веб дизајн)? :confused:
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:41 PM ---
Штотуку дознав дека можело

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Дај споделете по кои предмети може да се носат материјали на полагање :icon_lol:

Член од
26 април 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Дај споделете по кои предмети може да се носат материјали на полагање :icon_lol:
Можам да ти помогнам за смер ИКИ за предметите што ги имам слушано:
2-ра година: Интернет програмирање, Визуелно програмирање
3-та година: Мрежно програмирање, Софтверско инженерство (алгоритми и функции само), Системски софтвер (определени материјали), Кориснички интерфејси
4-та година (7-ми семестар): Веб дизајн, Веб базирани системи (не сум сигурен)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Можам да ти помогнам за смер ИКИ за предметите што ги имам слушано:
2-ра година: Интернет програмирање, Визуелно програмирање
3-та година: Мрежно програмирање, Софтверско инженерство (алгоритми и функции само), Системски софтвер (определени материјали), Кориснички интерфејси
4-та година (7-ми семестар): Веб дизајн, Веб базирани системи (не сум сигурен)
Нека послужи постов за тие на ИКИ што се, ама јас на ТК сум и претпоставувам дека само кај изборните предмети е дозволено материјали сред полагање? Па мислев некој да ги каже па да ги бирам тие :cool:

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Да не знае некој кај е кабинет на д-р.Катерина Санева? И по линеарни трансформации каде има објавено резултати од прв колоквиум од истата професорица? :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ќе полага некој тука утре математика 1 ИНФО?
Да не кажал асистентот што/колку задачи ќе се паднат и колку усно ќе има?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да не знае некој кај е кабинет на д-р.Катерина Санева? И по линеарни трансформации каде има објавено резултати од прв колоквиум од истата професорица? :)
Какви резултати? Зар Бабаче ги прегледала веќе? :S
Иначе, колку што начув, Сaнева е во ист кабинет со бабето, ако знаеш каде е бабето, таму е и она :p

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ќе полага некој тука утре математика 1 ИНФО?
Да не кажал асистентот што/колку задачи ќе се паднат и колку усно ќе има?
Отприлика: индукција/биномна формула, множества, аритметичка/геометриска прогресија, ограниченост на низи, монотоност, лимеси, домен на функција, дефинициона област, инверзна функција...

Од теоријата, една или две дефиниции ќе има, во зависност од расположението на професорот, ама не се услов за положување. Би требало да има 8 или 9 задачи севкупно, со се' теоретскиот дел.

Kajgana Shop

На врв Bottom