Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
па малку брза е зајкова ама затоа најдобро предава и секогаш е спремна да ти помогне во врска со некоја задача (дури и кога не и е термин за консултации )
решавај ги "домашните задачи" и ако имаш време можеш да ја разгледаш и збирката од професорките ( ако ти е за математика 1 ) , и нема да имаш никаков проблем за да положиш ,па дури и за висока оценка

И јас сум кај Зајкова, презапишан ми е предметот. Кажи ми само дали замара со усно, жити верата, зошто кај оваа Тунеска се осеќав на моменти дека сум на Филозофски :cuc:

И јас сум кај Зајкова, презапишан ми е предметот. Кажи ми само дали замара со усно, жити верата, зошто кај оваа Тунеска се осеќав на моменти дека сум на Филозофски :cuc:

Незнам шо предмет слушаш не прочитав, но јас полагав усно Дискретна Математика кај Зајкова...жената за 6ка поставува ептен банални прашања, уопште не прави проблеми ...а за повисока ке те испитува подолго време. Но пред се доста фер и коректно се однесува со студенти.

hope i helped

Искуства со Санева по Линеарни трансформации плс;)

Фил Ајви напиша:

fuck yeah собирање и множење на вектори :icon_mrgr:

Ова математикава само на почеток лесно да не подлажат да останеме што повеќе? :pos:

Има некој од форумов во В група или слабо?
Јас сум во група В, колега. :)
Мене повеќе така ми личеше настапот на проф. Спасевска по Физика 1, тоа ми личеше на подлажување. Мислам дека ќе имаме маки кај неа.
И јас сум група В колеги :)

Искуства со Санева по Линеарни трансформации плс;)
:pos:
Ако можеш префрли се кај Бучковска. Санева ненормално многу бара теорија, и тоа детално, небаре раскажуваш дело на Балзак.
--- надополнето: Sep 22, 2011 11:02 PM ---
Дај некој шо е на Веб дизајн нека каже шо е финтава со домашната :)

Дечки, шо имате да кажите за Љупчо Арсов и Коста Митрески? Добри? Лоши?

Шо ти предаваат?

Нишо, али ги донесоа на УИСТ (Охрид). Физики ќе предаваат. Арсов ќе предава Физика 1 (прва година), Коста ќе предава Електромагнетизам (трета година изборен).

Нишо, али ги донесоа на УИСТ (Охрид). Физики ќе предаваат. Арсов ќе предава Физика 1 (прва година), Коста ќе предава Електромагнетизам (трета година изборен).
Коста не ми предавал, Арсов да. Типот со неговите предавања е бетер од дијазепам, може максимално да те успие. Го знае тоа што го предава (што е доста важно), али динамиката на предавање му е преслаба (што е исто така важно). Ако има асистент, од него ќе зависи оценката, овој не се замара.

Ако можеш префрли се кај Бучковска. Санева ненормално многу бара теорија, и тоа детално, небаре раскажуваш дело на Балзак.

:pos:Тие го имет Аристотел. Сепак ме чудит пошо та настапи демек само од тетратка ќе барала теорија, истото го кажвит секојпат или мојт да е психички препородена после боловање :)

не именувам која професорка е ама имаше ситуација во која не слушна убаво што и кажа студентот и му вика: А?!, треба молам, ај разбирам и што/како... ама А?! :eek:

--- надополнето: Sep 22, 2011 11:02 PM ---
Дај некој шо е на Веб дизајн нека каже шо е финтава со домашната :)

Да направиш персонална веб страна ви е домашното?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom