Ми ги читаш мислите. Денес видов дека работи до 7или 8, а веќе во 5 беше затворена.Од колку до колку работи копирница ?
Загревање се векторите за равенки на прави, рамнини бла бла, чек интересното уште не е почнато Шала, лесно е математика 1, не е нешто сложено, мене теоријата ми беше проблем. Кај која асистентка си?fuck yeah собирање и множење на вектори
Ова математикава само на почеток лесно да не подлажат да останеме што повеќе?
Има некој од форумов во В група или слабо?
Добра е таа, убаво објаснува, проблемите настануваат кога Тунеска е и асистентка и професорка.Костадинова Сања
Да.Го разбира некој распоредов за ИКИ?
Пеер све е у едно стаено ко што гледам, не ќе менуваше многуДа.
Гласи: требаше да се префрлиш на ФИНКИ.
Јас почнав да сонувам како го дешифрирам тоа ИКИ 1, ИКИ 2, ИКИ 3, ИКИ 1/2 и ИКИ 2/2. Кој го правел распоредот, алал да му е.Го разбира некој распоредов за ИКИ?
Јас сум во група В, колега.fuck yeah собирање и множење на вектори
Ова математикава само на почеток лесно да не подлажат да останеме што повеќе?
Има некој од форумов во В група или слабо?
Спасевска е најдобрата проф. по физ 1. Кај неа најлесно можеш да положиш.Јас сум во група В, колега.
Мене повеќе така ми личеше настапот на проф. Спасевска по Физика 1, тоа ми личеше на подлажување. Мислам дека ќе имаме маки кај неа.
Не е до Соња, размисли уште еднаш на кој факултет сиСоња Геговска по математика, малце пребрзо предава или така ми се чини?
Немој да ја навредуваш најдобрата професорка по математика!!!Соња Геговска по математика, малце пребрзо предава или така ми се чини?
добро, значи до мене еНемој да ја навредуваш најдобрата професорка по математика!!!