Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.946
ФЕИТ или ФИНКИ или ПМФ? Каде е најдобро?
Зависи за што
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да ми објасни некој подетално за разликите?Зависи кон што сакаш да се насочиш. Физика, математика, енергетика, програмирање, телекомуникации, хардвер, софтвер?
Може да ми објасни некој подетално за разликите?
абе да ве прашам некој добар професор за математика 1 што ќе ме спреми топ ?
ми има останато зошо ?
Материјалот не е ултимејт, професорите се.Не, онака, зашто 2-3ца матуранти што сега ќе се запишат се преплашени од математика 1, бараат уште сега задачи, ова, она, а реално гледано математика 1 е во голема мера поминување на матријалот од средно + некои финти, не е нешто ултимејт, па мислев дека си и ти во тие па да те посоветувам
За професор некој друг нека одговори...
Може ли некој да ми каже што може да работи дипломиран инженер по телекомуникации? (Што и каде?)
Може и конобар да работи ако сака.![]()
Може ли некој да ми каже што може да работи дипломиран инженер по телекомуникации? (Што и каде?)
Факултетот ти става печат на барањето (молбата) за пракса, не ти става печат на документот за реализирана пракса. Значи со тој документ (шо имаш печат ) одиш во фирма да бараш да те примат на пракса, а после праксата фирмата ти издава документ кој треба да го вратиш на факултет.И која е поентата на факултетот ако ни ставаат печати место стварно да идеме на пракса и да видиме како функционираат стварите у некоја фирма? Независно дали вариме кафе, купуваме бурек или слично, самото тоа што си таму и се моташ таму е друго...