Верка по физика кога има консултации да си ја соберам 6ката?
Добро бе нема никој кај Верка или??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понеделник и четврток од 12 до 14 сатот
Обично крај на март. А за распоред сеуште е многу рано.Знае ли некој од кога почнува колоквиумска недела ?
Колоквиумска недела трае од 19.03.2011 до 26.03.2011 согласно календарот за активности за учебната 2010/2011
Линк
^фалаОбично крај на март. А за распоред сеуште е многу рано.
Тоа пошо се електроПа има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
кај можам да видам за прва год, група 13 лабораториски термини по сВе ?
кај можам да видам за прва год, група 13 лабораториски термини по сВе ?
Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
На тој што ми ги пребаци лаб. по ООП од понеделник за среда, главата бабура ќе му ја направам во некој темен сокак.