- Член од
- 18 декември 2008
- Мислења
- 1.277
- Поени од реакции
- 323
Добро бе нема никој кај Верка или??Верка по физика кога има консултации да си ја соберам 6ката?
Добро бе нема никој кај Верка или??Верка по физика кога има консултации да си ја соберам 6ката?
Верка по физика кога има консултации да си ја соберам 6ката?
термините за консултации се објавуваат од кога ке се направи конечен распоред, конечниот веќе излезе, очекувај во нареднава недела веќе да се знаат и термните. за консултации кај повеќето професори..евентуално.Добро бе нема никој кај Верка или??
Понеделник и четврток од 12 до 14 сатотДобро бе нема никој кај Верка или??
Фала многу!Понеделник и четврток од 12 до 14 сатот
Обично крај на март. А за распоред сеуште е многу рано.Знае ли некој од кога почнува колоквиумска недела ?
Колоквиумска недела трае од 19.03.2011 до 26.03.2011 согласно календарот за активности за учебната 2010/2011
Линк
^фалаОбично крај на март. А за распоред сеуште е многу рано.
Тоа пошо се електро Електро ја “нема смислата“...Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
08.00 - 09.30 лабораториски физика 2
09.30 - 11.00 лабораториски ООП
11.00 - 12.30 лабораториски ОЕТ 2
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
За ООП, моеш на усб да си ги однесеш вежбите (ова скришно, се разбира), и после саат, саат и 10 минути, да му кажеш на демонстраторот дека си готов. Лани пуштаа да си одиш ако си готов, не знам за оваа год.Па има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
4 и пол часа без 5 минути пауза. Треба да трчаме од лабораторија до лабораторија! И најжално е што физика демек не дозволувале да се менуваат групите, а само таа ми одговара да ја сменам, другиве две нека ми останат за во петок!
За ООП, на јаху групата. За Физика, на огласна табла. ОЕТ, такоџе на нивната огласна табла.кај можам да видам за прва год, група 13 лабораториски термини по сВе ?
На феитле имаш за ОЕТ.кај можам да видам за прва год, група 13 лабораториски термини по сВе ?
Па затоа ви го оставиле петок слободенПа има ли смисла ова што го прават?! Петок ми е слободен ден и ми наместиле ваков распоред:
Ти изгледа познато?На тој што ми ги пребаци лаб. по ООП од понеделник за среда, главата бабура ќе му ја направам во некој темен сокак.