Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ли не ми е и мене таа демонстраторка:) Цимерот цел ден ми ја зборуваше

Ахххх сеа коа ќе ја препратам Еми на темава ако не ја чита веќе... Сите има заушки да јадете :))))

Ај некој што знае или знае некој што знае да каже што паѓа на прв колоквиум тк софтвер ... :smir:

Да не знае некој ако не правам тест(т.е. усно) математика кај Билјана Тунеска, да не ми прави нешо проблеми, пр да не ми дава да полагам колоквиум и тн..??

Еј Инфо ај кажете ми, за СП имате Yahoo група? мислам мора да има, ама која е? :)

Да не знае некој ако не правам тест(т.е. усно) математика кај Билјана Тунеска, да не ми прави нешо проблеми, пр да не ми дава да полагам колоквиум и тн..??

Другарка од група имаше најмногу поени на задачите, ама ради теоријата која не успеа да ја положи 3-4 пати колку што беа испитите, си го презапиша предметот. Заклучок: не си играј со годините од животот:) Одкачи ја математиката, најпроблематична е.

Еј Инфо ај кажете ми, за СП имате Yahoo група? мислам мора да има, ама која е? :)

e-courses.feit.ukim.edu.mk
Би требало овде да имате група. Лани таму бевме.

hm

некој презентации/пдф/српски/македонски за метод на контурни струи/тевененова теорема/метод на супер позиција... ? :kesa:

A знае некој неконечниот распоред на колоквиумска недела дали остана истиот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom