Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Зошто ли не ми е и мене таа демонстраторка:) Цимерот цел ден ми ја зборуваше

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ахххх сеа коа ќе ја препратам Еми на темава ако не ја чита веќе... Сите има заушки да јадете :))))

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ај некој што знае или знае некој што знае да каже што паѓа на прв колоквиум тк софтвер ... :smir:

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Да не знае некој ако не правам тест(т.е. усно) математика кај Билјана Тунеска, да не ми прави нешо проблеми, пр да не ми дава да полагам колоквиум и тн..??

newone

no titula
Член од
10 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Еј Инфо ај кажете ми, за СП имате Yahoo група? мислам мора да има, ама која е? :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Да не знае некој ако не правам тест(т.е. усно) математика кај Билјана Тунеска, да не ми прави нешо проблеми, пр да не ми дава да полагам колоквиум и тн..??
Другарка од група имаше најмногу поени на задачите, ама ради теоријата која не успеа да ја положи 3-4 пати колку што беа испитите, си го презапиша предметот. Заклучок: не си играј со годините од животот:) Одкачи ја математиката, најпроблематична е.

Еј Инфо ај кажете ми, за СП имате Yahoo група? мислам мора да има, ама која е? :)
e-courses.feit.ukim.edu.mk
Би требало овде да имате група. Лани таму бевме.

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
hm

некој презентации/пдф/српски/македонски за метод на контурни струи/тевененова теорема/метод на супер позиција... ? :kesa:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
A знае некој неконечниот распоред на колоквиумска недела дали остана истиот?

Kajgana Shop

На врв Bottom