Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ја прашав Електротехника, Кацарска дали ќе може да ми ги даде на USB предавањата, рече НЕ...Вика, сакам да ве натерам да читате повеќе дома(и ми се смее) xD. Пошто некој предходно кажа дека она и Грчев ги давале. :)

Не ми е јасно што толку ви се допаѓаат тие power point презентации. Имате си цел учебник, пред колоквиум ќе ви кажат кои лекции да ги учите (ова важи само за електротехника) и чао пријатно. Колоквиумот (па и испитот) се состои од 3-4 прашања од теоретски дел кои носат 25 поени, а другото ви е задачи кои носат 100 поена = 125 поена. Учете си ги задачите, теоријата може да ја поминете за ден-два пред колоквиум

Sanja is back:D Морам да ги пофалам, брзо реагираат :) Вчера се пожаливме, денес ни ја вратија :)

Абе ајде тој никаквиот не беше за асистент, Папата може погласно да збори од него, овој на носот си објаснуваше :tapp:

--- надополнето ---

http://www.facebook.com/profile.php?id=1659463574

Еве го, ви викам Дејвид Спејд :D И сега гледам дека бил за Ливерпул :buum: :devil2:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1659463574

Еве го, ви викам Дејвид Спејд :D И сега гледам дека бил за Ливерпул :buum: :devil2:
Овој ептен бил НЕфаца бе...

Иначе, ако може некој да даде линк од групите за ИКИ 1 и 2 пошто слушам дека не било све така розево, сите што биле А и Б група да слушаат предмети по ИКИ 1 распоред and shit....

Овој ептен бил НЕфаца бе...

Иначе, ако може некој да даде линк од групите за ИКИ 1 и 2 пошто слушам дека не било све така розево, сите што биле А и Б група да слушаат предмети по ИКИ 1 распоред and shit....

Клик.

Да не знае некој кај Бучковска на усно математика 1 како иде? Напнува многу или?

Од кај да го симнам јазикот Ц кој ќе го работиме на лабораториски?!?! Најдов на нет стотици линкови, но не знам кој да го симнам:toe:

Од кај да го симнам јазикот Ц кој ќе го работиме на лабораториски?!?! Најдов на нет стотици линкови, но не знам кој да го симнам:toe:

Не можеш да го симнеш „јазикот ц“, ами компајлерот кој го преведува тој јазик во машински код. :wink:

Ти препорачувам да го најдеш Dev-C++. Изгуглај, ќе го најдеш лесно. Некои 8-9 MB фаќа....

Или евентуално Bluefish, пошто тоа на лабораториски (ќ) го користите.

Е зошто MinGW а не Dev C++? Што има везе, зошто го препорачуваат тој кога кодот е ист, на било кој компајлер е исти курац.

Ај некој од постариве колеги ако сака да каже нешто повеќе за тие што се организаците BEST, IAESTE, EESTEC, кое што е, и дали вреди да се зачлениш во некое од нив...

Нејќам да сум досадна, ама никој не ми одговорил...:)

Е зошто MinGW а не Dev C++? Што има везе, зошто го препорачуваат тој кога кодот е ист, на било кој компајлер е исти курац.
Затоа што MinGW најмногу наликува на тој што се работи на лабараториски вежби (конзолен компајлер), па многу полесно ќе се снаоѓа на вежби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom