Овој ептен бил НЕфаца бе...http://www.facebook.com/profile.php?id=1659463574
Еве го, ви викам Дејвид Спејд И сега гледам дека бил за Ливерпул :buum: :devil2:
Не можеш да го симнеш „јазикот ц“, ами компајлерот кој го преведува тој јазик во машински код. :wink:Од кај да го симнам јазикот Ц кој ќе го работиме на лабораториски?!?! Најдов на нет стотици линкови, но не знам кој да го симнам
Нејќам да сум досадна, ама никој не ми одговорил...Ај некој од постариве колеги ако сака да каже нешто повеќе за тие што се организаците BEST, IAESTE, EESTEC, кое што е, и дали вреди да се зачлениш во некое од нив...
Ne sum siguren, ama mislam deka BEST e poveke za druzenje i setanje, a IAESTE e poveke za razmena na studenti i stipendii... EESTEC pojma nemam za so e. Ako gresam, popravite meНејќам да сум досадна, ама никој не ми одговорил...
Затоа што MinGW најмногу наликува на тој што се работи на лабараториски вежби (конзолен компајлер), па многу полесно ќе се снаоѓа на вежби.Е зошто MinGW а не Dev C++? Што има везе, зошто го препорачуваат тој кога кодот е ист, на било кој компајлер е исти курац.