Аее неможе да се манијачи ако ја немаш у френдс

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аее неможе да се манијачи ако ја немаш у френдс
Ај иди објасни им на професорите по информатика на Електро.Програмерите не можат рачно код да пишуваат.
Ај иди објасни им на професорите по информатика на Електро.
Ми се одмили програмирањето од факултетов.
Полагање програмирање на РС нема шанси. Премногу студенти се. Инфо пошо се помалце, на компјутер полагаат. И Интернет програмирање едвај го организираат, пошо тоа само ИКИ/Инфо го полагаат (и чат пат уште некој од друг смер). Ама СП и ООП за цела прва година не може. Тука предноста е во тоа што не ти треба на пример цел код за да добиеш бодови. Замисли што ќе беше ако не ти компајлира, а ти имаш некоја ситна грешка (или логичка, а нема шанси да приметиш што е).Ај иди објасни им на професорите по информатика на Електро.
Ми се одмили програмирањето од факултетов.
Па види, не се учи на факултет тоа што можеш да го научиш во компанијата. Ништо не е џабе. Се што се учи таму вреди, макар и најмала ситница. Јас бев на пракса затоа што сакав да одам и да научам нешто, а не затоа што факултетот ме обврзува. И не, не е како кај информатичарите. Тие (на пример развивачите на софтвер) не можат без компјутер, јас би можел (теоретски). Ако треба некој проект да направам (а технологијата ми овозможува такво нешто на компјутер во денешно време), можам и на хартија да нацртам. Програмерите не можат рачно код да пишуваат. Тоа сакам да кажам.
Да, пробуваат да ги имитираат ФИНКИ и да го напраат по user friendly сајтот, ама некако повеќе ми праеше кеиф стариот.Иначе нов изглед има сајтот??
По хардкор беше стариот, али не е лошо и вака, ќе се навикнемеДа, пробуваат да ги имитираат ФИНКИ и да го напраат по user friendly сајтот, ама некако повеќе ми праеше кеиф стариот.
Poima neam, ne sum probuval..По хардкор беше стариот, али не е лошо и вака, ќе се навикнемеНего да не знаеш ова веб поштава како функционира, и дали воопшто функционира?
Горе во студентска служба, на огласната табла ги има сите опции, под кои услови можеш да се префрлаш. Еве грубо од мене: Ако имаш просек 9,50 (или повисок) идеш од кај сакаш у кај сакаш. Ако најдеш колега кој би сакал да си ги смените смеровите (а притоа морате двајцата сите испити исчистени да ги имате). Ако има слободно место истотака можеш да се префрлиш. Префрлање од државна во квота со кофинансирање можеш секаде освен на ИКИ пошо само таму се полни приватната. Во твојот пример, можеш да се префрлиш ако го имаш горенаведениот просек, ако најдеш некој шо сака од ксиа на ерпс (али не верувам да најдеш), или ако прифатиш да студираш на ксиа ама со кофинансирање (пошо не верувам дека во државната ќе има место).Dali fakultetot nudi moznost za prefrluvanje od eden na drug smer, na primer prva godina da se zapisam na erps a od vtora da se prefrlam na ksia ?