Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И периферии глеам истиот го држи... Што сум се распрашувал, ниту еден студент ми нема кажано убав збор за него, сите бегаат од тие предмети кај што он ги држи.
И периферии глеам истиот го држи... Што сум се распрашувал, ниту еден студент ми нема кажано убав збор за него, сите бегаат од тие предмети кај што он ги држи.
Абе за да положиш се рачунаат сите бодови (домашни, тестови) не само од испитот, али ако имаш барем по 30 бода и од задачи и од теорија, би требало да положиш.колку поени се потребни за да се положи физика 1 на испит (кај гиновска) ??
Дечко не е ова системот од пред 10 години. Според ЕКТС, запишуваш нови предмети врз положените. Ако ги положиш сите 5 од прв семестар, ќе можеш да запишеш 5 нови предмети во трет, а ако не си толку способен (или среќен) и положиш само 2 од прв семестар, ќе запишеш 2 нови во трет а другите 3 (старите од прв семестар) ќе си ги презапишеш.За да имам услов за втора да запишам мора да ги положам и двете математики и електротехники?