Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди да се упише визуелно програмирање? Некои ми викаат дека наводно имал 2 семинарски.

Слушал некој овде Компјутерски компоненти и периферии? Ако слушал ај некој feedback please :)

Да ај стварно кажете збор-два за компјутерски компоненти и периферии, визуелно програмирање и интернет технологии :) :smir:

Мене само ми имаат кажано дека Компјутерски периферии го држи Тото и сите шо ги прашувам викаат дека не го земаат само ради тој факт.

Ја ко шо знам Компјутерски архитектури го држи Тото, не сум сигурен за периферииве... а Материјали во електрониката? :)

Да, да компјутерски архитектури го држи Тото :)

И периферии глеам истиот го држи... Што сум се распрашувал, ниту еден студент ми нема кажано убав збор за него, сите бегаат од тие предмети кај што он ги држи.

И периферии глеам истиот го држи... Што сум се распрашувал, ниту еден студент ми нема кажано убав збор за него, сите бегаат од тие предмети кај што он ги држи.

Whyyy?:nesvest:
Претпоставувам уреди би требало да земам сеа..:toe:

Е добро, ики 1 не си поминаа лошо кај него на Логички кола семестаров.

Само пренесувам информации од други колеги, не сум слушал предмет кај него, а и не сакам (немам од него добри спомени, long story :))

Бегајте што е можно подалеку од него. Доаѓа на предавања, седи 20 минути, и вика: доста е за денес, или: гледам ме гледате бледо, па доста е. Три пати му имам отидено на предавања. Му имам измерено време двапати, еднаш седеше 23, а еднаш 26 минути. Третиот пат не ни се појави.

колку поени се потребни за да се положи физика 1 на испит (кај гиновска) ??

колку поени се потребни за да се положи физика 1 на испит (кај гиновска) ??
Абе за да положиш се рачунаат сите бодови (домашни, тестови) не само од испитот, али ако имаш барем по 30 бода и од задачи и од теорија, би требало да положиш.

За да имам услов за втора да запишам мора да ги положам и двете математики и електротехники?

За да имам услов за втора да запишам мора да ги положам и двете математики и електротехники?
Дечко не е ова системот од пред 10 години. Според ЕКТС, запишуваш нови предмети врз положените. Ако ги положиш сите 5 од прв семестар, ќе можеш да запишеш 5 нови предмети во трет, а ако не си толку способен (или среќен) и положиш само 2 од прв семестар, ќе запишеш 2 нови во трет а другите 3 (старите од прв семестар) ќе си ги презапишеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom