Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај

Те поправив во однос на постот. Што толку се лутиш? А тоа дали те свиѓам или не, на друг пеј тие песни :D (мислам буквално, пеј му ги).

^Preteruvas so pederastijata Skorpion !

Навистина? Јас колку што се сеќавам, веќе долго време за се друго си дискутирам на форумов, но останативе потсетувате дека сум педер (очигледно ве јаде нешто).

Навистина? Јас колку што се сеќавам, веќе долго време за се друго си дискутирам на форумов, но останативе потсетувате дека сум педер (очигледно ве јаде нешто).
Poocigledno e deka si peder :D
(No offence de)

Океј ти даов слобода али не претерувај, мој си.

/gaaaaaaaaaaay

Интересно, не знам дали примети, али копирав текстот од постот на Шкорпилџбт погоре. :D

Poocigledno e deka si peder :D
(No offence de)

Знам, влечам виножитен светлечки знак со мене кога идам на собиранки, рипкам како балерина и посипувам луѓе со glitter, не ти кажале?

Што толку се лутиш? А тоа дали те свиѓам или не, на друг пеј тие песни.

276172_Papel-de-Parede-Meme-I-See-What-You-Did-There_1600x1200-w160-h160_normal.jpg

--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:31 ---
И минатиот пат ко се крена прашина околу ова полагав, и сеа.
Значи ич не знајте да бирате термин, ич!

Не сме ние криви, ја извадија од под земја влијателниве темата ...

не се хејтајте, таман воспоставивме љубов тука.

И минатиот пат ко се крена прашина околу ова полагав, и сеа.
Значи ич не знајте да бирате термин, ич!

Jaс пак слободен, и по втор пат ме мрзи да дознаам за шо се зборува.. :unsure:

не се хејтајте, таман воспоставивме љубов тука.

Еве тебе те мразам. Гледам сите те мразат, а јас уште од мал се дружам со кул групата at the time being.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom