Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз. :tapp:
Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...

Пушти порнхаб и прекини да ....не знам, само прекини.

Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...

Брат касниш. :D

Без врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. :) Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.

Онака, ептен касниш. :D

Без врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. :) Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.

тачно. затоа се побунив зошто ја нападнавте Румштангла кога јас почнав :)

Ајде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше :D.

A да, и грди цури ти штрчи во постот. Вишок е.

Ајде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше :D.

A да, и грди цури ти штрчи во постот. Вишок е.
лгбт не се мешај, иди хипстериши

Море него, кај отиде Џејмс Бондон? Со него немав уште завршено ...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:19 ---
лгбт не се мешај, иди хипстериши

Да ми се фатиш, за патлакот :D.

Море него, кај отиде Џејмс Бондон? Со него немав уште завршено ...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:19 ---

Да ми се фатиш, за патлакот :D.
у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај

у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај

Still better story than Twilight.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:23 ---
^Preteruvas so pederastijata Skorpion !

Педерастија последен пат е употребен у фабриката Охис пред едно 30 години, на состанок на помлади асистенти за финансии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom