Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз. :tapp:
Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...

Пушти порнхаб и прекини да ....не знам, само прекини.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...

Брат касниш. :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Без врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. :) Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Онака, ептен касниш. :D

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Без врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. :) Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.
тачно. затоа се побунив зошто ја нападнавте Румштангла кога јас почнав :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Ајде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше :D.

A да, и грди цури ти штрчи во постот. Вишок е.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ајде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше :D.

A да, и грди цури ти штрчи во постот. Вишок е.
лгбт не се мешај, иди хипстериши

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Море него, кај отиде Џејмс Бондон? Со него немав уште завршено ...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:19 ---
лгбт не се мешај, иди хипстериши
Да ми се фатиш, за патлакот :D.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Море него, кај отиде Џејмс Бондон? Со него немав уште завршено ...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:19 ---

Да ми се фатиш, за патлакот :D.
у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај
Still better story than Twilight.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:23 ---
^Preteruvas so pederastijata Skorpion !
Педерастија последен пат е употребен у фабриката Охис пред едно 30 години, на состанок на помлади асистенти за финансии.

Kajgana Shop

На врв Bottom