- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 21
која?Леле која била, ја мислев една друга е.
која?Леле која била, ја мислев една друга е.
Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз.
Брат касниш.Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...
Пушти порнхаб и прекини да ....не знам, само прекини.
Без врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.која?
Онака, ептен касниш.Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
Тоа што вие си имате напраено некоја си мини ретард елита наречена твитерџии слеш хипстери слеш спасувачи на плентата ради популизам/слеш грди цури слеш (не од гансендроузез) само го кажуе нивото на ретардација присутно во комбинација со екстремниот дебилизам што вие го нарекувате антимејснтрим...
тачно. затоа се побунив зошто ја нападнавте Румштангла кога јас почнавБез врска е имиња да оставам од други луѓе не е коректно. Те следам и сеа ми е јасно од каде искочи муабетов, ми се чини дека прва беше со твит за темава.
Ајде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше .Кој вие твитерџии бе серко еден неиздркан. Твитерот не е на никого ви ебам тоа копиљаците од дрканици. Социјална мрежа е и секој има право што кур сака да прави, истото важи и за форуми и сл.
знам...јадевОнака, ептен касниш.
Надравје Kрв да ти се стори.знам...јадев
лгбт не се мешај, иди хипстеришиАјде што исфрли фрустрации, него барем полот да го погодеше .
A да, и грди цури ти штрчи во постот. Вишок е.
Да ми се фатиш, за патлакот .лгбт не се мешај, иди хипстериши
A i mozheshe bolje da se potrudish, nekako epten meko zvucheshe ona pogore.знам...јадев
у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќајМоре него, кај отиде Џејмс Бондон? Со него немав уште завршено ...
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:19 ---
Да ми се фатиш, за патлакот .
Still better story than Twilight.у реду, ти одфати се за мојот, знам дека ме свиѓаш али сум ти рекол 100 пати сакам женски затоа аман со офтопици веќе, не ти се обратив не ми се обраќај
Педерастија последен пат е употребен у фабриката Охис пред едно 30 години, на состанок на помлади асистенти за финансии.^Preteruvas so pederastijata Skorpion !