курајбер
млад, потентен
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 17.445
- Поени од реакции
- 54.004
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реков ја слаба точка е социјализација.
Уживам јаТи само уживај и не се замарај...... а јас си бегам од овде...пошто веќе сум со грб уз ѕид свртен... почнаа нешто покани за кафиња и други активности да фрчат...
![]()
Не знам шо е со твитеров шо ми го спомињаш и како да ти нацртам дека неам твитер нит знам шо се дешава таму нид кои сте што сте ни кои се влијателни. Ја само го хејтам принципот на кој се убацивте на форумов ко да сме ви крвни непријатели.точно точно. не знам, некој и на твитер у исто време пиша за кафето, појма неам![]()
Он со Шкорпион се договорил.
Не знам шо е со твитеров шо ми го спомињаш и како да ти нацртам дека неам твитер нит знам шо се дешава таму нид кои сте што сте ни кои се влијателни. Ја само го хејтам принципот на кој се убацивте на форумов ко да сме ви крвни непријатели.
Уживам ја
Само ми е интересно како паѓате сами у стапиците што демек ги праите..
Онака интересно е да се глеа од страна XD
Башка и има тема за педерите таму кај што си мавнал print screen,луѓе ти напраиле услуга за да си продискутираш а ти хејташ...![]()
Не знам, али све за доброто на Кајгана "заедницата" Шкорпи ќе се жртвува ако треба.Зар стварно мислиш Шкорпион ќе падне толку ниско да излезе на кафе со него ?
не ти го крадам швалерот... не се секирај...![]()
Како се браниш панично од првиот пат кога пробавме да ти најдеме парнер кој би те задоволил... ќе помислам дека имаш нешто да скриеш, искажи се... не се плаши ете сме научиле тука покрај цела наша заостанатост и со поинакви да се дружиме.не ти го крадам швалерот... не се секирај...![]()
Дарк Кинг.ок ок, моја грешка.
ај се признај кој ти даде мој фб профил?![]()
Zimi se random komentarive najinteresni mi seЌе го јадам еј не можам да почнам да учам од вас.