Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Јас јавно те повикувам да се видиме ја и ти на кафе, чисто од онака, да прекршиме лажни слики за нашите интернет ликови.
Не сум убиец, не се секирај, пола форум ме знае у живо.
Glejte kako i se pusta sea otkoa dozna zgodna deka e :D

Abe sto se zamarate so twitter i forum i humanitarni akcii i haters, spread the love everywhere <3
Aj guska za smir pomegju kajgana i twitter, veke nema da se hejtame for real :D

Zaso ja ne sednuvam da ucam? -.-

Abe sto se zamarate so twitter i forum i humanitarni akcii i haters, spread the love everywhere <3

Тина, врати ми на пораките на Фејсбук. Ок.

Доста бе ти :D Не се пуштам, фатен дечко сум ја, ако сака на дабл дејт ќе искочиме.
некој пиша дека фатил 1000ка , друг му вратил цинично дали треба да му го издрка сеа. топ сте кисче.
Зашо не ми враќаш на инвитацијата за кафето бе?
Дај да видам шо јаки фаци сте без тастатура.

Пилоу Квин мислам му пиша на Дарк Кинг така на заебанција и не сфати девојчето и твитнала тоа ама ок еве нова е на форумов и ќе и се разјаснат многу работи ако остане барем да чита по темиве.

а богами има за што да се чита...за младиве теми колку сакаш...поготово за сексуална едукација... глеам и за Анал сте мавнале :) ... по тоа познав дека има Баграши по форумов :)

New Picture.jpg

а богами има за што да се чита...за младиве теми колку сакаш...поготово за сексуална едукација... глеам и за Анал сте мавнале :) ... по тоа познав дека има Баграши по форумов :)

Прегледај го приврзокот 58009
18+ e тоа. Не пипај таму.
Овој па се напна со тоа сексот ебате.
После ја сум хејтал коа зборам дека патат од хроничен неебитис.

Прегледај го приврзокот 58009
Многу е лошо кога го гледаш само она што сакаш да го видиш. Форумов датира од 2005та година, има милиони теми, ама гледам само за тие се фативте :)

Генерализација што?

Доста бе ти :D Не се пуштам, фатен дечко сум ја, ако сака на дабл дејт ќе искочиме.

Зашо не ми враќаш на инвитацијата за кафето бе?
Дај да видам шо јаки фаци сте без тастатура.

ти вратив де :)

Изглеа само ја не контам што е фрката тука....

o_O
Ќути брат лом. Масони, Илуминати, Кајгана форум, Твитер, Генерализации, Влијателност се по нешто.:)

Де бе па ти си се фатил со тој анал, па прочитај ја темата има едукативни постови.

Многу е лошо кога го гледаш само она што сакаш да го видиш. Форумов датира од 2005та година, има милиони теми, ама гледам само за тие се фативте :)
Фројд би рекол нешто.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 01:10 ---
ти вратив де :)
У хаосов не сум прочитал, дај пиши пак.
Само шо пролистав, ноп. Не си ми вратил/а.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom