Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ти само уживај и не се замарај... :) ... а јас си бегам од овде...пошто веќе сум со грб уз ѕид свртен... почнаа нешто покани за кафиња и други активности да фрчат... :)
Уживам ја :)

Само ми е интересно како паѓате сами у стапиците што демек ги праите..
Онака интересно е да се глеа од страна XD

Башка и има тема за педерите таму кај што си мавнал print screen,луѓе ти напраиле услуга за да си продискутираш а ти хејташ...:ROFLMAO:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
точно точно. не знам, некој и на твитер у исто време пиша за кафето, појма неам :)
Не знам шо е со твитеров шо ми го спомињаш и како да ти нацртам дека неам твитер нит знам шо се дешава таму нид кои сте што сте ни кои се влијателни. Ја само го хејтам принципот на кој се убацивте на форумов ко да сме ви крвни непријатели.

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Не знам шо е со твитеров шо ми го спомињаш и како да ти нацртам дека неам твитер нит знам шо се дешава таму нид кои сте што сте ни кои се влијателни. Ја само го хејтам принципот на кој се убацивте на форумов ко да сме ви крвни непријатели.
ок ок, моја грешка.
ај се признај кој ти даде мој фб профил? :cool:

Член од
10 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
3
Уживам ја :)

Само ми е интересно како паѓате сами у стапиците што демек ги праите..
Онака интересно е да се глеа од страна XD

Башка и има тема за педерите таму кај што си мавнал print screen,луѓе ти напраиле услуга за да си продискутираш а ти хејташ...:ROFLMAO:
што се однесува до мене...уопште не требало да се трудат :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Зар стварно мислиш Шкорпион ќе падне толку ниско да излезе на кафе со него ?
Не знам, али све за доброто на Кајгана "заедницата" Шкорпи ќе се жртвува ако треба.

не ти го крадам швалерот... не се секирај... :)
Не знам јас тие работи пријател, ти збориш ѕид, стиснат... ќе да си ја имаш муавата.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ќе го јадам еј не можам да почнам да учам од вас.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.018
Се напнаа :facepalm:
Луѓето ве исмеваа во одреден период пошто се однесувавте како имбецили за сериозна тема. Да не ја исмевавте нашата акција, немаше никој да ве чепка, искрено дотогаш немав никогаш твитер уклучено ниту ме интересирало иако и порано имав слушано за вашата заедница.
Друга работа што повеќето Македонци (не кајганџии, туку МАКЕДОНЦИ) имаат против вас ради тоа што селективно исмевате некои настани во Македонија, а кога се работи за нешто што стварно е проблем, а тоа воглавно е Албанскиот терор врз Македонците, не само што ќутите како пички туку често и ги подржувате.
Слично ко владава сте, државава нема пари ама они битно си градат споменици.
Така и вие ни таламбасате јајца со некои глупости, а ако сте веќе толку ВЛИЈАТЕЛНИ слободно почнете да влијаете врз посериозните проблеми.
Како што спамате вие дека сме биле ВМРО, така вие потекнувате од некои Сорос, али за разлика од нас со тапија заземате една политичка страна.
Кајгана е наменета за други работи, има милион теми, а верувајте вие сте некаде на 3218974394702978947 место по популарност на темата. Во спортските теми 20 страни за 20 минути ќе се испишат, па сега споредете колку минути биле одвоени за вас кога веќе ве интересира форумов.

M

Moon Child

Гостин
Ај бе не ја расипуваје темата. Може на некој по 10 години ќе му текне да чепка и да бара правда, нека послужи и за други времиња, дотогаш подобро нека си стои назад низ страните како што стоеше досега, се додека не се најде некој засегнат:sneaky:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
не ти го крадам швалерот... не се секирај... :)
Како се браниш панично од првиот пат кога пробавме да ти најдеме парнер кој би те задоволил... ќе помислам дека имаш нешто да скриеш, искажи се... не се плаши ете сме научиле тука покрај цела наша заостанатост и со поинакви да се дружиме.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ок ок, моја грешка.
ај се признај кој ти даде мој фб профил? :cool:
Дарк Кинг. :) Барав да ми прочита на твитер шо си пишала пошо поради некоја причина си помисли дека иам твитер и дека те знам и следам.

Kajgana Shop

На врв Bottom