Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате да ви направам сендвичи за да ми стискате лајкови на секој пост после?
Оу, тоа само на твитер успеваше за followers.
меншн за девојката со сендвичите

slowpoke_pokemon.gif

Па добри се бе, само 10 месеца им требаа темава да ја откријат.

Кога би знаеле дека хејтов кон "влијателните" беше насочен кон некои индивидуи кои исмеваа една спонтана иницијатива за информирање на светските медиуми за масакарот кај Смиљковско езеро а притоа ги навредуваа форумџиите дека се глупи, затуцани и партиски послушници. Шта речи. Егото е лоша работа. Смееш да хејташ и навредуваш ама ако некој те чепне ондак како бе така ?

Најинтересното е што сите имаат по два таба отворени, овде се пишува едно, таму се пишува друго....:icon_lol: Разликата е што и таму има Кајганџии па дискутираат и реплицираат, не читаат само... и што се бе па сите најдовте толку погодени, кога нит се спомнуваат никови, нит ништо...

Јас моето мислење си го кажав две страни пред ова. И пак ќе кажам сегде има и саглам и несаглам. Глупо е да се генерализира. И од тука и од таму знам луѓе, така да не е во ред да напаѓам...
Cesar Vialpando@HipHop_MKD
На Twitter се мобилизираат Твитерџиите, на Кајгана Форум се мобилизираат форумџиите. Ќе биде војна! Јас ќе мора да бидам #неутрален...

Lol, сега видов се` што се дешавало, ја нашле темава и мислат дека е од пред 4-5 дена :pos: полека RumShtangla, не се устручавај, оди сега во кујна & make a sandwich.

Енфапен прозорци, раат сум. Енфапен прозорци, раат сум, мајко раат сум. Енфапен не пропушта звук! Енфапен не пропушта прашина! Енфапен не пропушта топлина! И што е најважно, фазла трошок не прави. Енфапен не пропушта!

Јас моето мислење си го кажав две страни пред ова. И пак ќе кажам сегде има и саглам и несаглам. Глупо е да се генерализира. И од тука и од таму знам луѓе, така да не е во ред да напаѓам...
.

А бе фала Богу дека не треба да се генерализира, али не е у реду муабетот дека тука сите се неписмени кога ја нон-стоп читам твитови кои имаат: незнам, неможам, сеуште, па не сум рекла дека се неписмени.

Премногу его има на твитеров и темава беше насочена првично кон тие што први почнаа да зборат за Кајгана, само што сега после 10 месеци, ако не си бил тогаш во тек, нема да знаеш која била смислата на темата.

А се што сторив... беше што се побунив за ебаната кретенско идиотска поделба на форумџии и твитерџии АМАН веќе од поделби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom