Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Сакате да ви направам сендвичи за да ми стискате лајкови на секој пост после?
Оу, тоа само на твитер успеваше за followers.
меншн за девојката со сендвичите

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кога би знаеле дека хејтов кон "влијателните" беше насочен кон некои индивидуи кои исмеваа една спонтана иницијатива за информирање на светските медиуми за масакарот кај Смиљковско езеро а притоа ги навредуваа форумџиите дека се глупи, затуцани и партиски послушници. Шта речи. Егото е лоша работа. Смееш да хејташ и навредуваш ама ако некој те чепне ондак како бе така ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најинтересното е што сите имаат по два таба отворени, овде се пишува едно, таму се пишува друго....:icon_lol: Разликата е што и таму има Кајганџии па дискутираат и реплицираат, не читаат само... и што се бе па сите најдовте толку погодени, кога нит се спомнуваат никови, нит ништо...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас моето мислење си го кажав две страни пред ова. И пак ќе кажам сегде има и саглам и несаглам. Глупо е да се генерализира. И од тука и од таму знам луѓе, така да не е во ред да напаѓам...
Cesar Vialpando@HipHop_MKD
На Twitter се мобилизираат Твитерџиите, на Кајгана Форум се мобилизираат форумџиите. Ќе биде војна! Јас ќе мора да бидам #неутрален...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Lol, сега видов се` што се дешавало, ја нашле темава и мислат дека е од пред 4-5 дена :pos: полека RumShtangla, не се устручавај, оди сега во кујна & make a sandwich.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Енфапен прозорци, раат сум. Енфапен прозорци, раат сум, мајко раат сум. Енфапен не пропушта звук! Енфапен не пропушта прашина! Енфапен не пропушта топлина! И што е најважно, фазла трошок не прави. Енфапен не пропушта!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас моето мислење си го кажав две страни пред ова. И пак ќе кажам сегде има и саглам и несаглам. Глупо е да се генерализира. И од тука и од таму знам луѓе, така да не е во ред да напаѓам...
.
А бе фала Богу дека не треба да се генерализира, али не е у реду муабетот дека тука сите се неписмени кога ја нон-стоп читам твитови кои имаат: незнам, неможам, сеуште, па не сум рекла дека се неписмени.

Премногу его има на твитеров и темава беше насочена првично кон тие што први почнаа да зборат за Кајгана, само што сега после 10 месеци, ако не си бил тогаш во тек, нема да знаеш која била смислата на темата.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
А се што сторив... беше што се побунив за ебаната кретенско идиотска поделба на форумџии и твитерџии АМАН веќе од поделби.

Kajgana Shop

На врв Bottom