Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bump!
najjakata tema za 2012.
Твое мислењеЈас би рекол најдебилна тема за 2012.
Единствено корисно од темава беше што ни покажа дека не сме многу далеку од вкусот и начинот на живот во...
Е па тогаш вие сте на ред. Влијателните си ја завршија работата http://kajgana.com/prezemete-go-humanitarniot-tviterkalendarНајсмешно ми беше кога една влијателна не обвини мене, PurplePuma, Pillow Queen i Ligeia_ дека сме биле некакви ха-це верници и сме пропагирале радикално христијанство.
Којзнае како не замислувала типката, демек седиме во манастирот во Зрзе со шамии на главите и библии во рацете и во паузата измеѓу плетењето чорапи и вечерната молитва го шириме словото Господово на Твитер. Требаше да си го сменам името во сестра Параскева.
А тек да им ги пратевме Мики1 или спирос, оној со црвениот фонт, што ли ќе помислеа тогаш....
Само 2-3 од девојките во календарот се дел од #влијателните другите се обични твитерџики, ама акцијата е за поздравување, и се очекува контра реплика/фото-сесија од форумџикитеЕ па тогаш вие сте на ред. Влијателните си ја завршија работата http://kajgana.com/prezemete-go-humanitarniot-tviterkalendar
#кајганакалендар![]()
Најсмешно ми беше кога една влијателна не обвини мене, PurplePuma, Pillow Queen i Ligeia_ дека сме биле некакви ха-це верници и сме пропагирале радикално христијанство.
Којзнае како не замислувала типката, демек седиме во манастирот во Зрзе со шамии на главите и библии во рацете и во паузата измеѓу плетењето чорапи и вечерната молитва го шириме словото Господово на Твитер. Требаше да си го сменам името во сестра Параскева.
А тек да им ги пратевме Мики1 или спирос, оној со црвениот фонт, што ли ќе помислеа тогаш....
Кој месец е?Леле Јасна Трагачевска у твитер календарпишете на јутјуб да ја видите оваа кој резил е сама по себе.
11, ветклинексКој месец е?![]()
Единствена во календарот на која не и се гледа лицето. Има нешто сомнително тука11, ветклинекс
Ехе, ние 5 години пред да постои Твитер или #влијателните имавме акција за Кајгана календарСамо 2-3 од девојките во календарот се дел од #влијателните другите се обични твитерџики, ама акцијата е за поздравување, и се очекува контра реплика/фото-сесија од форумџиките![]()
Лилааа каква станалааа... а кога свиреше бас у Вивид многу ја свиѓав. Широкограда личност, ем свири у рок бенд, сонценце.Леле Јасна Трагачевска у твитер календарпишете на јутјуб да ја видите оваа кој резил е сама по себе.