Факти за SuicideMessiah

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Solidna tema... За очекување беше вакви каканици да читам.

Мене лично ми смета што е глупак невиден, идиот од човек, простак, србин за пари итн... прашај ме шо не ми смета...

:pos2::pos2::pos::pos2::pos::pos2::pos::pos2::pos2::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А кој е типов уствари? Ја не го знам :icon_lol:

...ama go ispofali sfe...:pos2:

PS.nego, ferski kazano, ne bi trebalo da ima tema za nekogo...poshteno, aj kinite ja:smir:

глупости...ако не можеш по магарето,ај па па самарот...ццц глупа тема,а уствари има ли правила на форумов у смисла за меѓусебно навредување?или и темава е со амин на “главните“?админи,модератори????

Добро бе немате попаметна работа??
Остајате го типот ,зошто го реметите само затоа што не мора да се согласува со вас??
И да е у право и да не е ,тоа си е негов став и то је то..
Толку ли немате што друго да праите ? Па земете работете нешто спортувајте ,копајте у нива .. whatever..Од друга страна ако само на ваков начин изнаогате некое задоволство ,барем кажете дека е така ..повеке луге ке ве сфатат и верувам ке ви помогнат..

Вмровците го напаѓаат, а комуњара го бранат. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Најглупата плавуша е попаметна од SuicideMessiah ... Ова ми е ѕверско.

Немој бе не му давајте Бан после како ќе ги оправда парите што му се дадени за на форуми.

Лелеее и шо толку ако он има различно убедување од вас. Го направивте човек како да е прасе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom