Факти за SuicideMessiah

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што ви е вас во ЧДА е темава ако не ви се свиѓа не ја читајте бог да чува :tapp:

И во чек дис аут ќе има сеа партиски препуцавања бе! Дај бе сите политички заморчиња убијте се без разлика од која партија сте! Наместо да се обединуваме ние се делиме.:tapp:БРАВО

Ех, Solid мислеше дека ќе му успее темата, ама друже, тапа ти се фактите и темава.. :jaj::jaj:
У секој случај, браво за трудот. :tapp:

ајмо групно лечење на комплекси ајмоооооо...
п.с нека ја допише некој темава на листата на глупи теми и неуспешни обиди за ремет.

ајмо групно лечење на комплекси ајмоооооо...
п.с нека ја допише некој темава на листата на глупи теми и неуспешни обиди за ремет.
И да ве запише тебе, анастаЗија и Мериџејн како бесполезни на темиве... :helou:

да те сфаќам. имаш проблем. сакаш да кажеш нешто ама незнаеш како. не се секирај во 21ви век има лекарства за се.

да те сфаќам. имаш проблем. сакаш да кажеш нешто ама незнаеш како. не се секирај во 21ви век има лекарства за се.
Не се фрустрирај. Ми даде црвено пред да го напишеш постов, се' после црвеното е лечење фрустрации. Tе сфаќам. Има лек за тоа, 21 век е. Со среќа. Чао.

Suicide Messiah има план за 4 рајх и неговото траење до бесконечноста!
Suicide Messiah слуша звук од веце претседателот на сдсм дури и кога е на МУТЕ!

анастаЗија, или било кој друг, на темава би бил полезен само ако ја затвори и ја смести во канта. Ама немам такви можности, па како и сите останати ќе јадам лајна. Секој со своето, ти плукај по Самоубиецот, јас по тебе, ти по мене, журка, што.
А за генерална полезност, би било полезно на оној кој ја отвори темата да му прижи секс. Ама не сум расположена за тоа. Ако имаш таква желба - бујрум, договорете си се по приватни пораки.
Ајт

анастаЗија, или било кој друг, на темава би бил полезен само ако ја затвори и ја смести во канта. Ама немам такви можности, па како и сите останати ќе јадам лајна. Секој со своето, ти плукај по Самоубиецот, јас по тебе, ти по мене, журка, што.
А за генерална полезност, би било полезно на оној кој ја отвори темата да му прижи секс. Ама не сум расположена за тоа. Ако имаш таква желба - бујрум, договорете си се по приватни пораки.
Ајт

Aнастазија коа влага у слаткара, на колачите им паѓа шеќерот. <3

Јован кога пишува на темава ти читаш

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
колку беше смешен фактов, не сум нормален еј...:vozbud::vozbud::vozbud:

Јован кога пишува на темава ти читаш

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
колку беше смешен фактов, не сум нормален еј...:vozbud::vozbud::vozbud:
Умрев од смеа :nesum:

Ако, ако, добар е, таман ко за темава..со се мојот у комплет..

а финтата со темава беше????????????

да се опамети самоубицава?????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom