Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае зошто некој пораки од фејсбук страни ми се појавуваат во Message Request т.е не стигаат како нормална порака да ја приметам уште одма дента да свирне известување ?
Ја приметувам пораката после некој ден и мора да ја прифатам за да видат они дека ја сум ја прочитал. Истово ми се случува и на мобилен и на компјутер.

Ова се се случува пример кога ќе им пишам на некоја фирма која има фејсбук страна за да прашам како што се Телеком или било кој друг.

Дали некој знае зошто некој пораки од фејсбук страни ми се појавуваат во Message Request т.е не стигаат како нормална порака да ја приметам уште одма дента да свирне известување ?
Ја приметувам пораката после некој ден и мора да ја прифатам за да видат они дека ја сум ја прочитал. Истово ми се случува и на мобилен и на компјутер.

Ова се се случува пример кога ќе им пишам на некоја фирма која има фејсбук страна за да прашам како што се Телеком или било кој друг.
затоа што ти си направил така,на тие што не ти се пријатели или ја немаат лајкнато страната да не може да ти праќат пораки .

Админ сум на public група со над 10.000 членови и откако ја достигна таа бројка не можам да додавам нови луѓе. Ако некој самиот побара да се приклучи во групата, тогаш можам да одобрам, но и јас и никој друг админ на групата не може да да додава нови луѓе. Прочитав дека фејсбук нема ограничувања за членови во групи, но очигледно има некаков проблем. Ги контактирав и нив, но не враќаат.

Некој да знае дали има некои опции што можеби треба да се променат?

админ сум на 20.000+ група на фб па нема ограничувања во додавање на нови членови, најверојатно некој баг ти е во пребарувачот... пробај со друг. не знам што друго би било...

групата е "closed", ако тоа менува нешто...

админ сум на 20.000+ група на фб па нема ограничувања во додавање на нови членови, најверојатно некој баг ти е во пребарувачот... пробај со друг. не знам што друго би било...

групата е "closed", ако тоа менува нешто...

Знам дека нема ограничувања, мислев да не треба да се смени нешто таму во сетинзи. Инаку пробано од повеќе пребарувачи и од мобилната апликација, не функционира.

брат ми е админ на група со 150 000 членови и пред некој ден и тој ми се жалеше дека не можел да става нови членови, така да најверојатно ФБ прави некое срање. јеби га, зукица изгуби 3 милијади долари пред некој ден, треба тоа некој да го надоканди.

Кога сум вклучен преку апликацијата за мобилен и кога ќе добијам порака има звук и известување, а исто и кога пишувам, а во сетинзите се ми е исклучено. Како да го исклучам ова оти страшно ме нервира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom