Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Некаде од почетокот на летото, кога ќе се уклучам на Facebook, уклучувам Turn on chat и не ми покажува online ниту еден пријател. Морам да го уклучам Facebook-от на нов таб за да ми ги покаже оние што се online. Зошто се случува ова? Во меѓувреме отворив и нов профил, и повторно истата приказна...

Исто така, не ми се апдејтуваат автоматски news feed-от и ticker-от како порано, па и за нив морам да отворам нов таб.

Некаде од почетокот на летото, кога ќе се уклучам на Facebook, уклучувам Turn on chat и не ми покажува online ниту еден пријател. Морам да го уклучам Facebook-от на нов таб за да ми ги покаже оние што се online. Зошто се случува ова? Во меѓувреме отворив и нов профил, и повторно истата приказна...

Исто така, не ми се апдејтуваат автоматски news feed-от и ticker-от како порано, па и за нив морам да отворам нов таб.

Дали проблемот го имаш само на еден специфичен копмпјутер и еден специфичен пребарувач или од каде и да се уклучиш е истото?

Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
Пред да се одлогирам неможев да пишам ни коментар, ни пак да ставам лајк. Само кај мене е ова?

Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
Пред да се одлогирам неможев да пишам ни коментар, ни пак да ставам лајк. Само кај мене е ова?

Не е само кај тебе, ја не можам ни да се логирам.
На твитер гледам сите се жалат.

Дали проблемот го имаш само на еден специфичен копмпјутер и еден специфичен пребарувач или од каде и да се уклучиш е истото?

На било кој компјутер и пребарувач го имам истиот проблем.

Како одеденаш на сред пребарување на фејсбук ми се заклучи (locked) акаунтот?
For security reasons your account is temporarily locked

И тука исто и нема шанси да се вклучам. Исто и на неколку мои другари.

На повеќе луѓе на планетава му се дешава ова моментално, на цимерите заедно со мене истото му се случи, еден од акаунтите се врати по старо, а другите сеуште не работат.
Највероватно фејсбук е хакнат или серверите ебаваат.
Мислев прво дека само од мојата мрежа се хакнати профили, бидејќи сите што се приклучија од наш интернет му се заклучени профилите.

Ova kaj mene nekoj virus e so fb-to :eek: se ukocuva moentalno idam na histori i klikam predhodno sto sum baral na fb i raboti ok nekoe vreme :mad:

Можно ли е да се смени cover без да се појави на ѕидот и да видат другите ? Со "Hidden From Timeline" се крие само од твојот профил .

Можно ли е да се смени cover без да се појави на ѕидот и да видат другите ? Со "Hidden From Timeline" се крие само од твојот профил .

Не е можно...cover е секогаш видлив на newsfeed кога го мењаш

Дали некој има проблеми со ФБ деновиве, конкретно со чатот?

Дали некој има проблеми со ФБ деновиве, конкретно со чатот?
Јас не...но некој пат знае да ти ги покажува сите офлајн ако мислиш на тоа... не е само кај тебе така ако ти е за утеха..

Јас не...но некој пат знае да ти ги покажува сите офлајн ако мислиш на тоа... не е само кај тебе така ако ти е за утеха..
Значи од вчера го имам овој проблем, се уклучувам и по неколку секунди ми се гаси чатот и ми дава Unable to connect to chat-Try again. Кога ќе мавнам рефреш пак ме дава онлајн и по неколку секунди истото се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom