Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај малце помош, прееска кога пробав да се логирам ми се појави ова Прегледај го приврзокот 74390 ,.. а се логирав од други профили и нигде неможам да се најдам т.е ме нема на фејсбук више,..
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 23:47 ---
како да си го вратам назад профилот, дали знае некој ?
Не е деактивиран ни избришан од фб, туку е оневозможен од страна на фб за некое време. И мене ми се деси еднаш така. За кратко време ќе се среди. Don't worry.Ај малце помош, прееска кога пробав да се логирам ми се појави ова Прегледај го приврзокот 74390 ,.. а се логирав од други профили и нигде неможам да се најдам т.е ме нема на фејсбук више,..
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 23:47 ---
како да си го вратам назад профилот, дали знае некој ?
Не е деактивиран ни избришан од фб, туку е оневозможен од страна на фб за некое време. И мене ми се деси еднаш така. За кратко време ќе се среди. Don't worry.![]()
сигурен ли си дека ке ми го вратат за кратко време ? Дај боже да го вратат
Или пробај како што ти вели FLiX, контактирај ги. А, всушност како можиш да ги контактираш?
Како да ги блокирам два-тројца да не ми праќаат пораки за ивенти, аман више, стеници се.
Со @Sluzbarski ви должам пивоAccount Settings-> Blocking->Block event invites
Би требало кога ќе поминеш со глушецот,пр кај spsport.info. да ти даде х од десна страна горе за да можеш да ја избришеш објавата.Мислам дека е тоа.Како можам да го сокриам ова од Профилот ? Кој кликам на него ми излага само Hidden Activity опција.
Некој ?
Прегледај го приврзокот 74696