Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малце помош, прееска кога пробав да се логирам ми се појави ова Untitled.png ,.. а се логирав од други профили и нигде неможам да се најдам т.е ме нема на фејсбук више,..
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 23:47 ---
како да си го вратам назад профилот, дали знае некој ?

Ај малце помош, прееска кога пробав да се логирам ми се појави ова Прегледај го приврзокот 74390 ,.. а се логирав од други профили и нигде неможам да се најдам т.е ме нема на фејсбук више,..

Значи ако некој успеал да ти ја пробие лозинката и ти го деактивирал аканутот сеуште ќе имаш можност да го вратиш .
Ваква порака добиваш доколку од FB ти го избришале аканутот затоа што си прекржувал некои права или имаш недозволени активности.
Можиш слободно да им пишиш е-маил и ќе ти пуштат детали зошто кога и како е избришан твојот профил.

Ај малце помош, прееска кога пробав да се логирам ми се појави ова Прегледај го приврзокот 74390 ,.. а се логирав од други профили и нигде неможам да се најдам т.е ме нема на фејсбук више,..
Не е деактивиран ни избришан од фб, туку е оневозможен од страна на фб за некое време. И мене ми се деси еднаш така. За кратко време ќе се среди. Don't worry. ;)

Не е деактивиран ни избришан од фб, туку е оневозможен од страна на фб за некое време. И мене ми се деси еднаш така. За кратко време ќе се среди. Don't worry. ;)

сигурен ли си дека ке ми го вратат за кратко време ? Дај боже да го вратат

Или пробај како што ти вели FLiX, контактирај ги. А, всушност како можиш да ги контактираш?

Или пробај како што ти вели FLiX, контактирај ги. А, всушност како можиш да ги контактираш?

пробувам тука да ги контактирам ама неќе, ако знае некој како нека ми каже

6rm1px.jpg

У делот за допаѓања, ми покажуе дека имам лајкнато стране ама од нив ни трага .. знае некој што е проблемов ?

Како да ги блокирам два-тројца да не ми праќаат пораки за ивенти, аман више, стеници се.

Како можам да го сокриам ова од Профилот ? Кој кликам на него ми излага само Hidden Activity опција.
Некој ?
Capture.PNG

Како можам да го сокриам ова од Профилот ? Кој кликам на него ми излага само Hidden Activity опција.
Некој ?
Прегледај го приврзокот 74696
Би требало кога ќе поминеш со глушецот,пр кај spsport.info. да ти даде х од десна страна горе за да можеш да ја избришеш објавата.Мислам дека е тоа.

Здраво, штотуку отворив страна на фб ама не можат да ми праќаат пораки на страната. Во сетингс кај пораките немам опција да сменам да ми стигаат пораки. Чаре? http://prntscr.com/1y03iq

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom