Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Значи од вчера го имам овој проблем, се уклучувам и по неколку секунди ми се гаси чатот и ми дава Unable to connect to chat-Try again. Кога ќе мавнам рефреш пак ме дава онлајн и по неколку секунди истото се случува.
ти паѓа конекцијата најверојатно... појма немам...да не ти е слаб нетот или стар компјутерот?па може поради тоа..

ти паѓа конекцијата најверојатно... појма немам...да не ти е слаб нетот или стар компјутерот?па може поради тоа..
Не е ништо од тоа шо наведе. Конекцијата е таман (на скајп без проблеми сум), не ми е слаб нетот бидејќи рандом сајтови ги отвара без проблеми а и компјутерот не ми е стар.

Со другарка имам 7-8 заеднички пријатели, а на фб во mutual friends пишува само 3? :(

Најверојатно на другите им се скриени пријателите (можат само самите да си ги гледат) па не ги покажува како заеднички.

не знам каде да се обратам, може некој да ми објасни како да направам instagram?

Симни ја апликацијата ако ја има за твојот мобилен и таму се прави профил. Овака на нет нема

Веќе трет ден ми стигаат известувања за се што се случува на страна на кој сум админ а ништо немам чепнато за да ми стигаат вакви известувања. Пробав таму да сменам нешто па и ме отсранија од админ и пак ме поставија но пак е исто. Буквално за секоја ситница што се случува на страната ми стига известување.
Чаре?

Денеска цел ден кога отварам ФБ преку Google Chrome страната не ми се отвара асално и се е пореметено, а од мобилниот или преку мозила си функционира најнормално, сите ли го имаат овој проблем или до кај мене е, нешто со компјутерот? Ова само кај ФБ е вака, сите други страни најнормално ми ги отвара...

дали може да се види пасс , на мозила е најавен ама не е сејвуван да го памти, има ли некоја опција да се види кој е?

како да ми стигаат пораките на маил ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom