Е па uninstall на addon-от, Stylish мислам се викаше.
Го избришав само од Тулбарот, на друго место го нема нигде. А името така нешто беше.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па uninstall на addon-от, Stylish мислам се викаше.
Firefox>Add-ons и барај го таму, а за тулбарот само hide си му направил.Го избришав само од Тулбарот, на друго место го нема нигде. А името така нешто беше.![]()
Firefox>Add-ons и барај го таму, а за тулбарот само hide си му направил.
И за хром има такви глупости? Ај на тоа клучот па Tools>Extensions. Или пастирај го ова гледам слабо се снајдувашНа Google Chrome го инсталирав. Ама тоа Add-ons неможам да го најдам.
И за хром има такви глупости? Ај на тоа клучот па Tools>Extensions. Или пастирај го ова гледам слабо се снајдуваш
chrome://extensions/
Ме интересира дали и кај другите или само кај мене е ваков разговорот(Chat)....
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи
Да, но тоа ми се појавуваше на страници кај што има таква можност.
Инаку и да лајкнам нешто, не ми се појавува на профилот. Е баш тоа ме нервира, и сакам да го повратам назад.
Ме интересира дали и кај другите или само кај мене е ваков разговорот(Chat)....
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи
Случајно да не си го инсталирала Facebook disconnect додатокот (или нешто слично) ? Од кога се појави фејсбук аферата со нарушување на приватноста преку следење на веб страни се појавија неколку такви адони чиј цел е спречување на таквите работи а баш сега приметив (откако го инсталирав додатокот) дека ги нема опциите за лајкнување на содржини на други страни коишто имаат таков фејсбук плагин.
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:07 PM ---
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?
Да прашам само ако на некој му имаш пуштено покана за пријател и после некое време гледаш дека сеупте пишува Friend request send тоа значи дека не те прифатил или дека не видел дека му имаш пуштено или дека само така му стои...?????