Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Што е работа незнам, една што ја имав у пријатели ме избришала изгледа али ми се појавува од страна на тоа квадратчето коа ке лајкне нешто или коа ке пише коментар и сл. Исто и кај заедничките пријатели ми се појавува нејзиното име коа ке лајкне (нели ако ја имам у пријатели само ке ми се појавува тоа)..а коа ке и влезам на профилот ми се појавува копчето да ја аднам, и неможам ни лајк ни коментар да и ставам, а можам сликите и зидот да и го гледам..??

М

Мартин`

Гостин
Како може да се види каде сум испратил понуда за пријателство ако воопшто може ?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Абе дај помагајте .. значи сликава е напраена на Nokia XpressMusic еве слика ..

И сеа сакам сликата да ја стаам на Profile picture .. ! Ама се коа одам да ја стаам не ми ја става и ми пишуе . !!Select an image file on your computer (4MB max):
Дај помогнете .. !! незнам шо да праам .. !
--- надополнето: Oct 21, 2011 3:23 PM ---
Готовооо готовоо решен проблем .. ! :)

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Епа вака, имам едно прашање во врска со Facebook.
Како можам да ја вратам назад опцијата за Like, затоа што кога ќе отидам на некоја страна, пример демотивација и слично, одоздола имам опции и за Твит и за Гугл плус, а никаде немам опција за like. Истото се јавува и на сите други страници кај што има можност да ставиш Like (т.е. никаде ја нема таа опција) a и доколку ставам like на некоја од страниците или групи на ФБ, тогаш тоа не се појавува на мојот профил.

Доколку знае некој како да го средам ова, би му била благодарна.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како можам да ја вратам назад опцијата за Like, затоа што кога ќе отидам на некоја страна, пример демотивација и слично, одоздола имам опции и за Твит и за Гугл плус, а никаде немам опција за like. Истото се јавува и на сите други страници кај што има можност да ставиш Like (т.е. никаде ја нема таа опција) a и доколку ставам like на некоја од страниците или групи на ФБ, тогаш тоа не се појавува на мојот профил.

немаат сите интернет страници можност за like.
лајкот како функција не може да го нема, тој е својствен за facebook.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
vaka sea ce ve molam za pomos okolu ova facebookov ako nekoj se razbira od hack neka mi pisi vo inbox
fala odnapred

Член од
19 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
inbox plss
btw oti ne mozam da ti pratam poraka :(
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:19 PM ---
a inace mi treba fb od zenskami da vidam so praj kako praj sumliva mi e :S

Aurora-Borealis

Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
немаат сите интернет страници можност за like.
лајкот како функција не може да го нема, тој е својствен за facebook.
Да, но тоа ми се појавуваше на страници кај што има таква можност.
Инаку и да лајкнам нешто, не ми се појавува на профилот. Е баш тоа ме нервира, и сакам да го повратам назад.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.486

Како што знам поради правни ствари имаше измени со ембедирањето на Фејсбук лајкови на сајтовите, сега е решено со некакво пренасочување, не сум видел детално за да кажам што е како е.

Како ида е, дали друг сајт ќе има Фејсбук лајк опција тоа најмногу зависи од самиот сајт, дали имат наместено такво нешто воопшто.

Aurora-Borealis

Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Како што знам поради правни ствари имаше измени со ембедирањето на Фејсбук лајкови на сајтовите, сега е решено со некакво пренасочување, не сум видел детално за да кажам што е како е.

Како ида е, дали друг сајт ќе има Фејсбук лајк опција тоа најмногу зависи од самиот сајт, дали имат наместено такво нешто воопшто.
Друго нешто била работата, се снајдов.
Како и да е, фала.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Имам голем проблем од пред 15 минути.
Еден од пријателите што ми се имаше ставено позадина на нејзиниот профил. Ја прашав како, што ја ставила, но не знаеше. Па пробав сам да најдам. Пишав нешто на Јутјуб и пробав да инсталирам и го баталив, неможеше нешто. Но сега ми е појави позадина со Photobucket (this image or video has been moved or deleted). И сега тоа ми стои во позадина и едвај го гледам профилот и буквите. Дали знае некој како да го тргнам???? :(

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Имам голем проблем од пред 15 минути.
Еден од пријателите што ми се имаше ставено позадина на нејзиниот профил. Ја прашав како, што ја ставила, но не знаеше. Па пробав сам да најдам. Пишав нешто на Јутјуб и пробав да инсталирам и го баталив, неможеше нешто. Но сега ми е појави позадина со Photobucket (this image or video has been moved or deleted). И сега тоа ми стои во позадина и едвај го гледам профилот и буквите. Дали знае некој како да го тргнам???? :(
Е па uninstall на addon-от, Stylish мислам се викаше.

Kajgana Shop

На врв Bottom