Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
па кога ќе кликниш на пораки на почетна, треба да ти се отвори прозорчево
484438facebook_help_01.jpg

па следна...и би требало да ти даде да избереш e-mail, доколку имаш избрано корисничко име пр. www.facebook.com/korisnichko.ime
по default ти го дава korisnichko.ime@facebook.com
и потоа во пораки ја имаш историјата на разговорот
ако сакаш да избришеш историја на разговор со некој пријател, тогаш:
Пораки - Акции - Избриши Пораки - па под историјата кликни на delete all
688008facebook_help_02.png

потоа на: избриши го разговорот
810797facebook_help_03.png

малку ја претерав а? :)

Разговорите од чет ми се трупаат у пораки/ Како може да ги избришам?? Ова на првата слика неможам да го најдам...?

Разговорите од чет ми се трупаат у пораки/ Како може да ги избришам?? Ова на првата слика неможам да го најдам...?
тоа на првата слика е за да активираш чат и пораки заедно :)
пораки - Акции - Избриши Пораки, па под историјата кликни на delete all (втора и трета слика)

тоа на првата слика е за да активираш чат и пораки заедно :)
пораки - Акции - Избриши Пораки, па под историјата кликни на delete all (втора и трета слика)

епа тоа неможам да го најдам ја... акции-избриши пораки :) нема да селектирам ништо/

епа тоа неможам да го најдам ја... акции-избриши пораки :) нема да селектирам ништо/
значи вака:
одиш во пораки, кликаш на пораката од пријателот и ти се отвора историјата на чатот и пораките заедно
потоа кликаш на акции:
facebook_help_04.jpg

па: избриши пораки
facebook_help_05.jpg

потоа: delete all
facebook_help_06.jpg

потоа: избриши го разговорот
facebook_07.jpg

значи вака:
одиш во пораки, кликаш на пораката од пријателот и ти се отвора историјата на чатот и пораките заедно
потоа кликаш на акции:

па: избриши пораки

потоа: delete all

потоа: избриши го разговорот

Малце те изнамачив,али фала многу :) незнам ја како можев толкав слепец да бидам и да не видам.

Фала уште еднаш

па кога ќе кликниш на пораки на почетна, треба да ти се отвори прозорчево
484438facebook_help_01.jpg

Не ми се појавува такво прозорче.Тоа и ми беше прашањето.Може ли нешто да се направи освен тоа што веќе во центарот за помош поднесов барање за да ми се надогради тоа со новите пораки?Пишува дека наскоро ќе добијам покана, ама веќе многу време помина.

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Ни друг не можи да ми го отвара профилот, истото го јавува, Account unavailable. WTF?

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Ни друг не можи да ми го отвара профилот, истото го јавува, Account unavailable. WTF?
FTW. Стрпи се малку де, се работи на случајот.

Избришав cache и cookies и бидна.
Не е до тоа. Ги средуваат серверите, кога ти ја дава таа порака. Ги индексираат податоците баш кај твојот профил и тогаш е недостапен. Се оправа за две-три минути, ама паника те фаќа. :D

Не е до тоа. Ги средуваат серверите, кога ти ја дава таа порака. Ги индексираат податоците баш кај твојот профил и тогаш е недостапен. Се оправа за две-три минути, ама паника те фаќа. :D
Ја си реков ми ја виделе profile picture со Google+ :D

Како да направам нотификациите од постови на група да ми стигнуваат на смс. Проверив од профил може но од група не. Дали можеби има некоја импровизација?

Вака некаде сум блокирал да ми се прикажуваат events на кои ќе присустувам.. Значи кога ќе манам дека ќе присуствувам треба да излези на ѕидот кај мене дека ќе присуствувам, ама кај мене не излегува: Негде ја имам блокирано таа опција, а сега незнам како да ја одблокирам..некој со сличен проблем ? решение ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom