Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некое време си напраив фанпејџ за фотографија, со колешка фотографка.
http://www.facebook.com/pages/PP-Photography/157427134326983
ме занима, као да ги тргнам бројките од линкот?
пошо глеам други пејџови им седи /пејџс/иметонапејџот и толку.

Аниуан?

Пред некое време си напраив фанпејџ за фотографија, со колешка фотографка.
http://www.facebook.com/pages/PP-Photography/157427134326983
ме занима, као да ги тргнам бројките од линкот?
пошо глеам други пејџови им седи /пејџс/иметонапејџот и толку.

Аниуан?
www.facebook.com/username

Имаш натака упатство...

Алергична сум на четот на Фејс, па кога ќе ми каже некој дојди на чет од толку сервиси за контактирање аии :mad: За мене Скајп е кока-кола за видео повици, во Австралија имам правено видео разговор без потешкотии, така да ќе си останам на него а ова ќе видиме како ќе се развива :)

Skype definitivno za video chat , FB vrede samo za lajkovi na statusi i sliki :D Obicniot chat e sranje na FB , a za video nekam da pomislam so ke bide ...

Споена е темава :)

Го тестирав на кратко, звукот е добар, камерата не ја прикажуваше дека немам инсталирано драјвери. Масовно ќе се прошири ова...

Копилињата само поддршка за Опера немаат, после ќе го пробам преку друг прелистувач, е сеа тие што користеа од сабајле нека се пофалат како е и дали е добро :D

Мислам дека нема да се популализира видео кол. Видео кол одсекогаш бил повеќе "дипломатски" кога веќе се има можност на скајп да се користи не очекувам децата на фејсбук да почнат масовно да го користат.

Мислам дека нема да се популализира видео кол. Видео кол одсекогаш бил повеќе "дипломатски" кога веќе се има можност на скајп да се користи не очекувам децата на фејсбук да почнат масовно да го користат.
А и плус ќе биде тежок шит видео кол-от зашто ќе бдат преоптеверени серверите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom