Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

С

Спенсер

Гостин
па кога ќе кликниш на пораки на почетна, треба да ти се отвори прозорчево

па следна...и би требало да ти даде да избереш e-mail, доколку имаш избрано корисничко име пр. www.facebook.com/korisnichko.ime
по default ти го дава korisnichko.ime@facebook.com
и потоа во пораки ја имаш историјата на разговорот
ако сакаш да избришеш историја на разговор со некој пријател, тогаш:
Пораки - Акции - Избриши Пораки - па под историјата кликни на delete all

потоа на: избриши го разговорот

малку ја претерав а? :)
Разговорите од чет ми се трупаат у пораки/ Како може да ги избришам?? Ова на првата слика неможам да го најдам...?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Разговорите од чет ми се трупаат у пораки/ Како може да ги избришам?? Ова на првата слика неможам да го најдам...?
тоа на првата слика е за да активираш чат и пораки заедно :)
пораки - Акции - Избриши Пораки, па под историјата кликни на delete all (втора и трета слика)

С

Спенсер

Гостин
тоа на првата слика е за да активираш чат и пораки заедно :)
пораки - Акции - Избриши Пораки, па под историјата кликни на delete all (втора и трета слика)
епа тоа неможам да го најдам ја... акции-избриши пораки :) нема да селектирам ништо/

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
епа тоа неможам да го најдам ја... акции-избриши пораки :) нема да селектирам ништо/
значи вака:
одиш во пораки, кликаш на пораката од пријателот и ти се отвора историјата на чатот и пораките заедно
потоа кликаш на акции:

па: избриши пораки

потоа: delete all

потоа: избриши го разговорот

С

Спенсер

Гостин
значи вака:
одиш во пораки, кликаш на пораката од пријателот и ти се отвора историјата на чатот и пораките заедно
потоа кликаш на акции:

па: избриши пораки

потоа: delete all

потоа: избриши го разговорот
Малце те изнамачив,али фала многу :) незнам ја како можев толкав слепец да бидам и да не видам.

Фала уште еднаш

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
па кога ќе кликниш на пораки на почетна, треба да ти се отвори прозорчево
Не ми се појавува такво прозорче.Тоа и ми беше прашањето.Може ли нешто да се направи освен тоа што веќе во центарот за помош поднесов барање за да ми се надогради тоа со новите пораки?Пишува дека наскоро ќе добијам покана, ама веќе многу време помина.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Ни друг не можи да ми го отвара профилот, истото го јавува, Account unavailable. WTF?

T

Tetro

Гостин

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Ни друг не можи да ми го отвара профилот, истото го јавува, Account unavailable. WTF?
FTW. Стрпи се малку де, се работи на случајот.

T

Tetro

Гостин
Избришав cache и cookies и бидна.
Не е до тоа. Ги средуваат серверите, кога ти ја дава таа порака. Ги индексираат податоците баш кај твојот профил и тогаш е недостапен. Се оправа за две-три минути, ама паника те фаќа. :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не е до тоа. Ги средуваат серверите, кога ти ја дава таа порака. Ги индексираат податоците баш кај твојот профил и тогаш е недостапен. Се оправа за две-три минути, ама паника те фаќа. :D
Ја си реков ми ја виделе profile picture со Google+ :D

K

Kiko

Гостин
Како да направам нотификациите од постови на група да ми стигнуваат на смс. Проверив од профил може но од група не. Дали можеби има некоја импровизација?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Срциња се <3

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Вака некаде сум блокирал да ми се прикажуваат events на кои ќе присустувам.. Значи кога ќе манам дека ќе присуствувам треба да излези на ѕидот кај мене дека ќе присуствувам, ама кај мене не излегува: Негде ја имам блокирано таа опција, а сега незнам како да ја одблокирам..некој со сличен проблем ? решение ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom