Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе одиш во Settings->Applications или Applications Manager(ова не е исто на секој телефон, но треба да е слично) и ќе ја најдеш апликацијата Messenger и ќе и направиш Clear Data. Друго решение нема.Има ли воопшто опција да се одлогираш од facebook messenger, а тоа да не е со бришење на апликацијата?
Како да не добивам нотификации за лајкнати страни што стримаат?
browser?Не можам да ги отворам messages на Facebook...Избришан цел кеш, избришани екстензии, /flushdns напраено.. Нешто друго ?
пробав и мозила, хром и интернет експлорер...browser?
не со кој си туку да пробаш со 2-3 други
edge, opera, chrome, firefox
Се додека не кликниш на "започни" и не ги исполниш сите услови.http://prntscr.com/aabpvz
до кога да чекам за да можам да се логирам пак ?
Абе ми е дан стигнит дома некое писмо за плакање послеЕте ти шанса за заработка, сигурно е некој баг. Ајде по пола цена нуди од тоа оригиналната и нека рекламираат преку тебе![]()
Може, најверојатно зависи од интернетот, така да некогаш дава друг град, т.е централата или сличноДали некој знае , доколку се највиш од мобилен, а си излезен некаде, може да те дава дека си уклучен од друг град, а ти не си во тој град или ???
E вака ми покажува
Last AccessedToday at 3:47pm
Location Skopje, Device TypeChrome on Android 5