Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
може ли некој да ми каже како да го направам фејзбукот,луѓето кога ќе ми честитаат роденден ,другите пријатели да не можат да видат,само јас да можам да видам..
благодарам однапред.

Во приватноста барај "Кој може да ги гледа објавите на мојот профил."

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Кој К му е? Преку броусер користам фејсбук, и кога кликам на пораките ме носи во Play Store да слегнам Месенџер. Имам фатено некој вирус или сака да ме примори да инсталирам и да ми свири тука и троши батерија? :mad:

Кој К му е? Преку броусер користам фејсбук, и кога кликам на пораките ме носи во Play Store да слегнам Месенџер. Имам фатено некој вирус или сака да ме примори да инсталирам и да ми свири тука и троши батерија? :mad:
Чудно. Не би требало да е вирус. Да не пристапуваш горе со m. линк?
Ама чекај, преку броусер што пристапуваш ок, а дали тој броусер е на компјутер или на некој мобилен уред?

Чудно. Не би требало да е вирус. Да не пристапуваш горе со m. линк?
Ама чекај, преку броусер што пристапуваш ок, а дали тој броусер е на компјутер или на некој мобилен уред?

за мобилниот зборам. Многу мрдната работа. Го слегнав месенџерот, викам ај може нема да замара. И сега кога кликам на пораките ми ја дава апликацијата да сум се логирал. :tapp: Одам одма назад на броусерот, кликам на некоја конверзација и пак ми ја отварата апликацијата за лог ин :tapp:

за мобилниот зборам. Многу мрдната работа. Го слегнав месенџерот, викам ај може нема да замара. И сега кога кликам на пораките ми ја дава апликацијата да сум се логирал. :tapp: Одам одма назад на броусерот, кликам на некоја конверзација и пак ми ја отварата апликацијата за лог ин :tapp:
Ја ти препорачувам да се навикнеш.

Имате вие проблеми со фб то? Дур не напраам рефреш на страната, не ми јавува дали некои ми пишал или ми стигнала некоја нотификација, зборам за од пц. Од телефон најнормално си е се

Decki aj ve molam ako znaj nekoj da mi pomogni ima veke edna nedela stara slika ja postaviv od kopm na profil i od togas dali od mob ili komp mi se gubat lajkojte i komentarite koga postavuvam stara slijka na profil da ne znaj nekoj so mozam da napram za da sredam ve molam ako znaaj nekoj pisete mi vo inbox odnapred vi blagodaram

Зошто у групен чат не ми стигнуваат пораките од неколку пријатели?

Некој да не знае зошто не ми дава под requests -> People you may know. Oдам See All ..исто празно е.

Attachments

• 456.jpg
    456.jpg
    37 KB · Прегледи: 31
ФБ-во ми е down, само него не ми го отвара.

Screenshot_53.png

Anyone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom