Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Постирај ги групите тука,за повеќе да пријават злоупотреба.Така би требало да ги избришат.

Пријави ја групата најдоле каде што пишува Пријава на група. Замоли повеќе твои пријатели или фејсбук познаници да го сторат истото, за од фејсбук да реагираат.
Ако нема реакција од фејсбук, обрати се до дирекцијата за заштита на лични податоци.

imam veke od 5 luge napraveno isto a nekoj da ne znae kako direktno da se obratam na administracijata...????

Значи, не знам веќе кај да се обратам!
Бившиот одбива да ги избрише нашите заеднички слики од неговиот профил -.-
Има ли шанси да го пријавам некако и да им дадам до знаење дека на фотографиите сум јас за да ги отстранат?

Луѓе помагајте.КОга ке пишам на чат со некој зборојте се копират на 2-3 пати и нонстоп му излегвит на другите дека се вклучвам-исклучвам и само ми се рефрешират страната.ПОрано го имав проблемов и со формат на комот свршив работа ама овај пат не можам.СИ реков да не е до пребарувачот ама не е,пробав со на сестрами фб и немат проблем,ова само кај мене се дешават.ПОмош!/.

зашто не работи повеке ова
javascript:fs.select_all()

дали има друга финта :)

Како се трга оваа да не ми стои тука? ме живцира само се менува...
untitl1284366741.jpg

Каде да ја најдам опцијата што го крие бројот и личностите што ти се пријатели. Не сакам да бидат видливи вкупниот број на пријатели туку само заедничките...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom