Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Па простудирајте го малце тоа фејсбукот...не само да стискате на копчето Like и користењето на зборовите Топ , Kiss ,mwa .

Порано ја играв,ама сега не играм толку многу еднаш на 3 недели ако уклучам.Иначе Frontierville е мнофу поинтересна-има многу повеќе опции од садење crops и берење дрва.

Човекот најкултурно си праша, не знам што каде видовте потенцијал за ремет. Ѕверови сте. Ако некој побара помош, колку и да се работи за едноставна работа - треба да му се помогне. Знам дека вие тука сите сте интелектуално супериорни, па затоа и исмевате некој што ем е нов член, ем не разбира.

Браво.

Од сега и за форумски шерифувања ќе се добие бан. Ако сте подолго време на форумов од други, не значи дека имате право да си играте курташак.

Фала, пријатно.

една помош !
Некој сакал да ме хакира на фб али очигледно бил аматер и само мене проблем ми направил
сега кој се логирам ми појавуе 6 чекора да пополним
све у ред али кој ќе дојдем на 2 чекор ми појавуе Verify Account да фб ми прати на маил порака со Security code па да продолжам
али фб ми нема пратено Security code добри 2 дена
Што е проблемов ?

krejzi vo ljubov to se bara drzi gi strogo i reci im ako ne slusate loso ce bide :)

a jas pa sakam da prasam zasto koga klikam lajk nema vaka
na corbadzija mu se dopaga fotografijata na taa i taa

една помош !
Некој сакал да ме хакира на фб али очигледно бил аматер и само мене проблем ми направил
сега кој се логирам ми појавуе 6 чекора да пополним
све у ред али кој ќе дојдем на 2 чекор ми појавуе Verify Account да фб ми прати на маил порака со Security code па да продолжам
али фб ми нема пратено Security code добри 2 дена
Што е проблемов ?

Ај види да не ти е поракава у Junk/Spam. Ако не побарај поново да ти пратат. И како што знам кодот за верификација го праќат на мобилен, не преку и-мејл (не сум мн. сигурен пошто не сум имал таков случај)

a jas pa sakam da prasam zasto koga klikam lajk nema vaka
na corbadzija mu se dopaga fotografijata na taa i taa

кај не се појавува?

Сакам да избишам еден пријател... еве што ми излегува, што му е ?
untitl1282591207.jpg

Што му е филм не можам да си го сменам името 100 пати пробав ?
Untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom