Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Значи имам приајтел на skype што подолго време не е вклучен а ми треба па дали мозам преку таа адреса да гонајдам на facebook

Odi vo friend requests - find friends- odi delot za skype , napisi go tvojot skype i pasvordot i ke ti prebara dali ima na fb nekoi koi se registrirani so skype account.

Види му ја адресата што му е на скајпот, копирај ја и пастирај ја во фејсбук срчот, ако има регистриран на таа емаил адреса некој ќе ти го даде неговиот профил.

Зошто не работи чатот? Ни пак пораките не ми ги отвара? И на моб и на пц, ми кажува кои се онлајн и праќам ми дава неуспешно праќање. Што се случува?:mad: Има некој сличен проблем?

Зошто не работи чатот? Ни пак пораките не ми ги отвара? И на моб и на пц, ми кажува кои се онлајн и праќам ми дава неуспешно праќање. Што се случува?:mad: Има некој случен проблем?

Иди на Home, ако има такви проблеми сите ќе пишат на статус. Тоа е традиција што не умира. :P

Иди на Home, ако има такви проблеми сите ќе пишат на статус. Тоа е традиција што не умира. :P

Работата е што никој нема пишано и мислам да не е до мене проблемот:(

Едит: се среди

добро бе што им е на луѓено со тоа the па the шо го ставаат по коментари ...

на секој ебан ред што го пишувам на чатот ми бара Security Check? да не знае некој решење, или да си чекам да се среди само од себе?

Мене фејзбукот ми е на македонски. И оние емоците (се чувствува среќно, тажно...) неможам да ги користам, а исто така и дизајнот не ми е сменет, а кога ќе го сменам на англиски, ми вади поинаков дизајн, новиот, и тие смајлината. дали знаете,дали ќе ги има и во македонската верзија?

До вчера го имав тоа на десната страна каде што се покажуваше кој што објавил, лајкнал, а денес го немам, а не сум ништо направила. Како пак да го вратам?

До вчера го имав тоа на десната страна каде што се покажуваше кој што објавил, лајкнал, а денес го немам, а не сум ништо направила. Како пак да го вратам?

Мислиш на Ticker
Facebook_ticker_edit_610x390.jpg

и кај мене го снема, вчера го имаше, сега не.
П.С. Кај мене се појавуваше само кога ќе го отворев чатот од страна, онака го немаше додека кај некои си стои така како на сликава.

И кај мене го снема тикерот. Истото ми се деси и пред 3-4 месеци, па си се среди по некое време а еве од вчера го нема воопшто ниту во чатот ниту над него.

Дај боже засекогаш да го снема тој посран Тикер. Кога ќе видиш дека некој лајкнал слика на ЛИК кој нејќеш очите да му ги видиш ! :mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom