Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може да се сокрие тоа, тие што не ми се пријатели да не можат да го гледат мојот ѕид и моите слики ... ? умри боже никакако да најдам ако знае некој нека пише фала однапред .
Приватност>кој може да ги гледа моите работи. Да ти нацртам неможам
Одговорот ти беше малку глупав ама нема веза .фала во секој случај
Приватност>кој може да ги гледа моите работи ? тоа е штиклирано (само пријатели )и тие што ме немаат за пријател пак ми гледат моите објави и слики. и не сум овде за кој е глупав кој паметен никој не те натера на сила да пишеш на коментаротне знам кој е глупав, јас или ти што неможеш да најдеш нешто наједноставно. Јас убав одговор ти дадов е сега ти што не сфаќаш е друго.
Последниве 2-3 дена кога и да се најавам на фејсбук морам тоа да го правам 2 пати. Првиот пат не ми дава да се логирам ме враќа пак на почетната страна. Вториот пат ме логира и ми дава некоја порака Sorry бла бла бла нешто ама барем ме логира. Што е работата?
Toa „Sorry блабла“ е битниот момент. Дај да ја видиме целата порака.
Последниве 2-3 дена кога и да се најавам на фејсбук морам тоа да го правам 2 пати. Првиот пат не ми дава да се логирам ме враќа пак на почетната страна. Вториот пат ме логира и ми дава некоја порака Sorry бла бла бла нешто ама барем ме логира. Што е работата?
И мене ми се случува истото, кога ќе се најавиш првиот пат, само кликни на Ентер и ќе бидеш веќе најавен и нема потреба да куцаш лозинка и корисничко име по втор пат.
Не те разбрав.