Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го повторно назад тикерот :)

Како може да се сокрие тоа, тие што не ми се пријатели да не можат да го гледат мојот ѕид и моите слики ... ? умри боже никакако да најдам ако знае некој нека пише фала однапред .

Како може да се сокрие тоа, тие што не ми се пријатели да не можат да го гледат мојот ѕид и моите слики ... ? умри боже никакако да најдам ако знае некој нека пише фала однапред .

Приватност>кој може да ги гледа моите работи. Да ти нацртам неможам

Одговорот ти беше малку глупав ама нема веза .фала во секој случај

не знам кој е глупав, јас или ти што неможеш да најдеш нешто наједноставно. Јас убав одговор ти дадов е сега ти што не сфаќаш е друго.

не знам кој е глупав, јас или ти што неможеш да најдеш нешто наједноставно. Јас убав одговор ти дадов е сега ти што не сфаќаш е друго.
Приватност>кој може да ги гледа моите работи ? тоа е штиклирано (само пријатели )и тие што ме немаат за пријател пак ми гледат моите објави и слики. и не сум овде за кој е глупав кој паметен никој не те натера на сила да пишеш на коментарот

преку приватна порака го добив линкот кој очигледно е ВИРУС

http://tuvaustriahellas.gr/?or7khyjvvwttkvg2=8be79cb67468f9b08f3aa

кој неконтролирано се шири по пријателите во приватни пораки и не застанува,значи нон стоп на неколку минути сам се пушта...........знае некој шо е работата ??

Последниве 2-3 дена кога и да се најавам на фејсбук морам тоа да го правам 2 пати. Првиот пат не ми дава да се логирам ме враќа пак на почетната страна. Вториот пат ме логира и ми дава некоја порака Sorry бла бла бла нешто ама барем ме логира. Што е работата?

Последниве 2-3 дена кога и да се најавам на фејсбук морам тоа да го правам 2 пати. Првиот пат не ми дава да се логирам ме враќа пак на почетната страна. Вториот пат ме логира и ми дава некоја порака Sorry бла бла бла нешто ама барем ме логира. Што е работата?

Toa „Sorry блабла“ е битниот момент. Дај да ја видиме целата порака.

Toa „Sorry блабла“ е битниот момент. Дај да ја видиме целата порака.

Ќе направам принтскрин ако ми го направи истиот проблем, не ми текнува што точно што пишуваше. Во меѓувреме некој со слична ситуација?

И мене ми се случува истото, кога ќе се најавиш првиот пат, само кликни на Ентер и ќе бидеш веќе најавен и нема потреба да куцаш лозинка и корисничко име по втор пат.

И мене ми се случува истото, кога ќе се најавиш првиот пат, само кликни на Ентер и ќе бидеш веќе најавен и нема потреба да куцаш лозинка и корисничко име по втор пат.

Не те разбрав.

Не те разбрав.

Го имам истиот проблем како тебе...Кога ќе впишам корисничко име и лозинка на фејсбук не сака да се логира понекогаш, односно си останува како на почетната страна со бланко полиња.
Тогаш впишувам корисничко име уште еднаш и лозинка и ми ја дава предупредувачката порака што ја спомнуваш на екранот.
Потоа си кликам на Home или пак на името горе и почнува да функционира најнормално.

Некни пронајдов кога ќе го впишам корисничкото име и лозинката и нема ништо да се изреагира, ако кликнам на Enter ми го отвора фејсбук акаунтот без разлика дека не сум ги внесол истите податоци по втор пат.

Абре и кај мене сеуште го нема новиот дизајн на фејс, ги нема и она се чувствувам „бла бла бла„. Како да направам да ги имам или?

А мене во одредени периоди ми се случува да не можамм да ги отворам пораките. Гледам дека има порака, кликам, а не ја отвора...
И да. И мене ми се случува да не можам да се логирам. Истото ми се случуваше и со имејлот на јаху.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom