Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
380
Не може т-моб да ти наплаќа за пораки што треба да ти стигнат. Ти го цензурираше бројот со Xови или од таму? Да не ти е некој друг број...
Чекај, друго нема.
Јас го цензурирав бројот а инаку точен е....
Чекам веќе 5-6 дена... :S

S

Stivie G

Гостин
Може ли да се праќат пораки од фан страна кон некој?

Член од
10 јуни 2007
Мислења
322
Поени од реакции
156
Дечки, абе имам некој проблем со фејсбуков, од дома период го отвара период не го отвара. Ама поголемиот дел е тој вториот. :/
Иначе од работа кога и да пробам не ми прави проблем или од други компјутери, што значи има две опции:

1. Проблем со интернетот на "Близу"
2. Проблем со компјутерот (иако го форматирав специјално за таа работа ама пак ми прави проблем)-можеби некои апдејти го блокираат, незнам.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Еј погрешка си го зачував пасвордот на фејсбук, како да го направам да не биде зачуван ?
-Иначе користам "Google Chrome".

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Еј погрешка си го зачував пасвордот на фејсбук, како да го направам да не биде зачуван ?
-Иначе користам "Google Chrome".
idi u settings, i idi na toa dole kopcheto sho pokazuva vishe opcii, kje teras dole do passwords and forms, i kje vidis manage saved passwords.kje go najdes toj od facebook.com, i kje ides na x-ot najdesno.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
idi u settings, i idi na toa dole kopcheto sho pokazuva vishe opcii, kje teras dole do passwords and forms, i kje vidis manage saved passwords.kje go najdes toj od facebook.com, i kje ides na x-ot najdesno.
Средено фала многу човече (y)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
380
Е сега се сетив... На тој број немам кредит но можат да ме бараат и да примам пораки.
Т-мобиле да не наплаќа за пораките од ФБ?
Ако наплаќа може затоа не ми стигнуваат. :confused:
Има некој скоро добиено безбедносен код на мобилен од ФБ?

Vex

Член од
21 јули 2012
Мислења
20
Поени од реакции
0
kako moze da se najdat luge od drugi zemji na facebook.znaci ako sakam da pobarav luge od germanija da mi gi otvori site luge od germanija.Mene strikno mi trebat site luge od grcija.imam adresa no ne napisana dobro pa taka da ke baram po slikite ako mozam da ja poznaam.Blagodaram vo napred
Како можам да направам никој да не може да ми праќа пораки на Фејсбук ни пријателите никој! :)Help MEE FASTT

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Како можам да направам никој да не може да ми праќа пораки на Фејсбук ни пријателите никој! :)Help MEE FASTT
Никако, тоа е невозможно. Може да исклучиш само непознати да ти праќаат пораки а пријателите не можеш.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
има линк кој го испракаат преку порака на facebook : http://sliki-foto-sliki.ias3.com/
не го отварајте и не се логирајте оти лесно можат да ви дознаат лозинка.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Дали ќе може некој да ми помогне со следново: налетав на моето ПЦ со скриншотови од следново прозорче

Јас не играм на ФБ, туку некои други членови на моето семејство. Проблемот е што се појавува ова прозорче со некакви лични пораки од луѓе што не се во френд листа. прашањето е: како се комуницира преку Pioneer trail?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ако сум имал 514 пријатели ми дава дека имам 51, ако сум имал 457 LIKE на фан страни ми дава дека имам 45, сегде кај што треба да бидат три цифрени бројки се по две.. Друг некој забележал ли ваков проблем?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.440
Поени од реакции
58.804
Има начин да се избрише ФБ профил ?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин