Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
30 јануари 2012
Мислења
21
Поени од реакции
5

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
На од брат ми профилот е хакнат (влегол некој и сменил пасворд), а и истото му се случува на е-маилот, односно не му е истиот пасворд. Сигурносното прашање на e-маилот не му текнува, инаку лесно ќе се наредеше работата. Репорт мавнавме многумина, засега не му го бришат профилот. Некој има искуство со ова?

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
Денес кога се пуштив од школо ми на фб ми се појави нешто како упозорење дека некој ми влегол/се обидел да ми влезе во профилот имаше и мапа локација Канада и имаше опции Its Okay и I didnt recognize(така нешто беше не памтам) и кога отидов на ова втората опција ми даде да си го сменам пасвордот... Е сега не свакам од целава работа што е финтата? Некој ми влегол во профилот или се обидел да ми влезе или ништо не е од двете ?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Некој се обидел да ти го хакне фејсбукот.
т.е си го поврзал твојот фејсбук со мобилен...
и најубаво е да си сменеш и лозинка и емаил :)
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:50 ---
Тоа треба да значи дека некој се обидел да ти го хакне фејсбукот.
Си го поврзал неговиот телефон со твојот фејсбук, но не успеал да доврше работата xd
смени си го пасвордот, имејлот и избриши го неговиот број од твојот фејсбук (ако го има) ;)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Прилагодување на профилот -> Мобилен
Your phones:
  • 7xxxxxxx на Vip operator · Активирано преку СМС · Отстрани

Г

Гучи

Гостин
Како да направам на гомново да не ми стигаат покани за настани од некој?? порано можеше, сеа неможам да најдам :cautious:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Брат па незнам изгледа пробал да го активира а неможел ти кажав :/

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
фино си менуваш маил, лозинка, си доидаваш број на телефон, потоа си додаваш уште маилови, плус сега има нешто сигурносни прашања.....
а да...има тема поврзана со проблеми на фејсбук

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како да направам на гомново да не ми стигаат покани за настани од некој?? порано можеше, сеа неможам да најдам :cautious:
кој знае, го честам пиво. и мене тоа не ми успева.
кај мене се исклучени можностите за известување за настани, а настани идат.

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
sorry не сум видел.... Темата може да се затвори а јас сега за сега се усигурав а ако пак ми се случи вакво нешто... Декативирам. Поздрав

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
sorry не сум видел.... Темата може да се затвори а јас сега за сега се усигурав а ако пак ми се случи вакво нешто... Декативирам. Поздрав
пред се нешто да ти кажам поврзи си го телефонот со фејсбук и кога некој ќе сака да ти се вклучи да му побага код а тебе тај код ти стигнува на телефон... на мене така ми е направено :D

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Не мора да значи, ако си се уклучувал од школо за да идеш на фејсбук се става лажна ип адреса од друга земја, нели од министерство е забрането да се иде на фејсбук,јутуб и такви забавни сајтови. И мене ми се случи истото, не е страшно не се секирај ако не ми веруваш само смени пасворд не ти можат ништо..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.225
Ми се активираше тајм лајново по грешка и сеа ѕидот ми е ист цело време,се што ке лајкнам не ми се појавува..

Kajgana Shop

На врв Bottom