Facebook, најмоќната разузнавачка алатка на CIA?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ова богами е дел од нов светски поредок. :)
Како и да е мислам дека ништо не можеме да направиме, јасно е дека се обидуваат да се контролираат сите луѓе во светот, не само преку друштвени заедници, медиуми, религија итн., уште пострашно е што луѓето започнуваат и воопшто да не размислуваат воедно тоа е целта на големите моќници кои што упиваат се во себе. Жално но вистинито.

Facebook-oт го избришав пред некој месец.Едноставно не ми беше интересно.Незнам што е толку интересно на него.

да бе на циа ќе и биде гајле дали ја играм покер, дали сум во врска, дали имам 100 пријатели....воа се живи глупости

За само еден месец користење на Facebook мое мислење е дека може да се направи целосен психолошки профил за личноста.

да ама ние сме само обични нормални луѓе.
циа не ги интересираат обични нормални луѓе

хуху среќа немам facebook :)

не верувам
премногу информации за некој да може да ги запамети

Па сигурно не ги памти човек туку компјутер

А не знам како може да остава некој број на кредитна картица на Facebook. Бог да чува и да брани.

Има и такви..Јас лично имам само име и презиме ништо друго..Фејбукот го користам за покер..:toe:

Тоа е 100% сигурно дека имаш замешано прсти, но каква корист би имала ЦИА, ФБИ... од нас обичните смртници и за што би им послужил пример мојот идентитет, кај би го искористиле они?

Па да речеме дека целта е креирање на датабаза како што беше споменато.
Значи ионака малкумина знаат дека светските моќници се обидуваат да ја контролираат светската популација, најчести оружја се медиуми и религија. Исто е и со друштвените заедници целта е масовна контрола, и што помалку да знаете толку е подобро за моќниците и лидерите на светот поточно креаторите на глобализацијата, бидејќи така најлесно ќе манипулираат!

ја сум фан на чак норис, кај мене не смеат да фаќат :))

доста време поминувам на фејсбук, интересно ми е.
не верувам у овоа за ЦИА

Нови членови, внимателно со овој сервис. Користете псевдоними, не целосни имиња. Не објавувајте точен датум на раѓање, не откривајте премногу информации за вас... Вашите податоци се ставени на располагање на секој што сака да ги купи.

Jас и другар ми ги заебавме тије од фејсбук.
Тој се регистрира под мое име и со мои податоци (година на раѓање мејл адреса....) а јас со неговите.

Кај си можат бе тие помахнитали НАТО хорди и нивни платеници со нас. Попаментни сме од нив.

Jас и другар ми ги заебавме тије од фејсбук.
Тој се регистрира под мое име и со мои податоци (година на раѓање мејл адреса....) а јас со неговите...

Така, така. И ние, со друшка ми, ја изигравме истата финта и сеа -двете мораме да плаќаме циарина.

Така, така. И ние, со друшка ми, ја изигравме истата финта и сеа -двете мораме да плаќаме циарина.

Ајде Ацева ти се молам, со овие ефтини финти... Сите знаеме дека ти ја собираш циарината!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom