Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Да, да, ништо не се случува.
Кога ќе кликнеш кај разговор вака стои цело време:
користам хром.....сношти и мене ми се случи истово....си реков дека е до хромот..се пуштив од хромиумот..чатот си работеше...значи пробај со друг пребарувач

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
користам хром.....сношти и мене ми се случи истово....си реков дека е до хромот..се пуштив од хромиумот..чатот си работеше...значи пробај со друг пребарувач
До хромот е.:D

T

tinkerbelll

Гостин
Може хелп? Вака, сумљам дека ми е пробиен профилот, имаше кај една пријателка пишано од мене нешто за кое сум сигурна дека не е од мене лично а ми кажа и она дека нема ништо кај неа значи само кај мене стои пораката. За посигурно си сменив меил и пасс, се тоа ок, а ме интересира дали е можно да е поврзан друг профил на мојот а јас да не знам,проверив но не најдов. Можно ли е да има а да не се покажува? И друго сакав да прашам, ако ми е сокриен меилот, постои ли друг начин повторно да ми биде пробиен...? :cautious:

Г

Грејвдигер

Гостин
Може хелп? Вака, сумљам дека ми е пробиен профилот, имаше кај една пријателка пишано од мене нешто за кое сум сигурна дека не е од мене лично а ми кажа и она дека нема ништо кај неа значи само кај мене стои пораката. За посигурно си сменив меил и пасс, се тоа ок, а ме интересира дали е можно да е поврзан друг профил на мојот а јас да не знам,проверив но не најдов. Можно ли е да има а да не се покажува? И друго сакав да прашам, ако ми е сокриен меилот, постои ли друг начин повторно да ми биде пробиен...? :cautious:
Ако се логира некој од друг компјутер на твојот профил ќе му даде да внеси име на компјутерот и сигурно ти стига известување на мејлот. Оди во Account Settings и кликни на третиот линк од крајот - Account Security, таму имаш лог и цела активност на логирање.

T

tinkerbelll

Гостин
Ако се логира некој од друг компјутер на твојот профил ќе му даде да внеси име на компјутерот и сигурно ти стига известување на мејлот. Оди во Account Settings и кликни на третиот линк од крајот - Account Security, таму имаш лог и цела активност на логирање.
Првите две ги штиклирав таму, а за другите text message i login aproval мислам дека нема потреба, а во linked acounts мислев да не е поврзан некој а да не го покажува.. сеа подесов па би требало да биде ок, фала многу :)

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
До пред некоја минута бев онлајн на ФБ профилот...наеднаш (кликнав Почетна) и ми излезе ова:
fb_error.JPG
дали и на некој друг му се случило? ...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
До пред некоја минута бев онлајн на ФБ профилот...наеднаш (кликнав Почетна) и ми излезе ова:
Прегледај го приврзокот 32133
дали и на некој друг му се случило? ...
се случило......за кратко време ќе можеш да се логираш по некоја минута...до неколку часови...максимум

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Знае некој како можам само на еден пријател да му забранам да ми пишува на ѕид, приватни пораки или било какви покани за игри?

Г

Грејвдигер

Гостин
Знае некој како можам само на еден пријател да му забранам да ми пишува на ѕид, приватни пораки или било какви покани за игри?
За да не ти пишува на ѕидот: Privacy Settings - Customize Settings и на Permission to comment on your posts ќе одиш Custom и има таму поле да напишеш кој не сака да ти коментира.
Приватни пораки не може да се ограничи на личности, има само да избереш All, Friends of Friends и Only Friends.
Игрите и апликации кога ти праќа покана има Block all invites from this person или така некако.

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Кога некој си ја смени лозинката на Facebook, на е-маил стигнува ли која е новата лозинка? И ако не стигнува како да се дознае лозинката??????????

M

Mr.InF3ction

Гостин
Кога некој си ја смени лозинката на Facebook, на е-маил стигнува ли која е новата лозинка? И ако не стигнува како да се дознае лозинката??????????
Не стигнува линк со лозинката туку само стигнува известување дека е сменета лозинката. Не можеш туку така да дознаеш кога "некој" ќе смени лозинка да дознаеш што е.

Kajgana Shop

На врв Bottom