Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
^ ookey фала, гледам веќе 3 пати мојот профил "сам честита" родендени на приајтели и баш ми падна чудно...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
за да не ти паѓа чудно друг пат читај убаво таму пред да стискаш allow

T

Torchyrus

Гостин
Значи повторно ќе прашам уште шо не напраив и фејсбуков уше ми кочи и не знам шо ке праам чаре не најдов до сеа , кога се уклучивам од друг компјутер исто кочи и заебава , додека некој друг коа ќе се уклучи од мојот компјутер све е у ред значи ни е до компјутерот до мојот фејсбук профил е ...(кога мислам на кочење мислам чатот да не ми стига едно 20 минути , пораките исто итн итн нотификации се е пореметено ) :place:
Дај нека кажи некој чаре го частам шо му душа сака , Хромови , Мозили и такви срања на се пробав ...

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Имам еден проблем,можам да праќам пораки во Инбох али кога некој ке ми прати на мене,не ја примам. Помош?

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.765
Поени од реакции
3.835
На еден пријател, не можам да му ставам забрана да ми гледа лични работи. Едноставно не можам да му ставам забрана на ништо. Кога ке сакам да го направам тоа го нема како да не ми е пријател.

Ако го барам во "Search" или пак ако сакам да го користам во "Featured people" тогаш е достапен.

Има некој поим за што се работи ?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
дали знае некој како можам да видам во кои апликации сум се зачленувал и да се исклучам од нив?

Г

Грејвдигер

Гостин
дали знае некој како можам да видам во кои апликации сум се зачленувал и да се исклучам од нив?
Оди во Privacy Settings - Apps and Websites. Таму ги имаш сите апликации кои ти се активни и сл. и можеш да ги избришеш.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Не ми работи чатот кај мене а најавен сум.
Кај местото за ''кои пријатели се онлајн'' од десно стои ова:
Сега сте одјавени. За да се допишувате со Вашите пријатели, вклучи се.

Чаре?

Г

Грејвдигер

Гостин
Не ми работи чатот кај мене а најавен сум.
Кај местото за ''кои пријатели се онлајн'' од десно стои ова:
Сега сте одјавени. За да се допишувате со Вашите пријатели, вклучи се.

Чаре?
Малку дебил да не е македонскиот превод? Офлајн си ставен на чатот.

Kajgana Shop

На врв Bottom